Site icon runnfun.gr

2ο West Run: Οι εγγραφές άνοιξαν

Μετά την επιτυχία της 1ης διοργάνωσης, έρχεται το 2ο WEST RUN στις 23 Οκτωβρίου 2022 στον δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, για να ταράξει πάλι τα νερά της δρομικής κοινότητας.

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το άνοιγμα των εγγραφών.

Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.westrun.gr, στο ειδικό πεδίο των εγγραφών. Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής σε τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης ή πληρωμή μέσω κάρτας.

Θα περιλαμβάνει αποστάσεις 20 χλμ, σκυταλοδρομία 20 χλμ (2 Χ 10 χλμ), 5 χλμ και παιδικό αγώνα.

Η προκήρυξη της διοργάνωσης  ΕΔΩ.

Ακόμα, θα ορίζουν και το σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 6 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση. Η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο το Σάββατο 22/10, σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα από την διοργάνωση. Κατ΄ εξαίρεση, την ημέρα του αγώνα, θα παραλάβουν μόνο οι αθλητές προερχόμενοι από μακρινές πόλεις και αποστάσεις και φυσικά ύστερα από συνεννόηση με την διοργάνωση.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

Το WEST RUN αποτελεί μια διοργάνωση του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Την τεχνική επιμέλεια και υποστήριξη έχει αναλάβει η MYSPORTEVENT.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@westrun.gr

site:  https://westrun.gr/

Faceboo: https://www.facebook.com/westrun.gr

Instagram: https://www.instagram.com/westrun.gr/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version