Site icon runnfun.gr

20.000 δρομείς στον “Γύρο της Αθήνας”, συγκεντρώθηκαν 20 τόνοι τρόφιμα!

Τεράστια οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία για τον 30ο Γύρο της Αθήνας. Ο σκοπός της διοργάνωσης για μια ακόμα χρονιά ήταν η ενεργοποίηση των Αθηναίων και η συμμετοχή τους σε μια αθλητική διοργάνωση, ωστόσο, μαζί με το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” φέτος ο στόχος ήταν να συγκεντρωθούν όσο περισσότερα τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κ.Υ.Α.Δ.Α. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων και οι δύο δράσεις στέφθηκαν με επιτυχία.

Αναλυτικά:

“Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 30ος Γύρος της Αθήνας που διοργάνωσαν το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Αθήνας με τη συμμετοχή 20.000 δρομέων.

Συγκεντρώσαμε περισσότερους από 20 τόνους τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.)

Ο «30ος Γύρος Αθήνας» ο οποίος αποτελεί τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης για μικρούς και μεγάλους, αντικατοπτρίζει την κοινωνική προσπάθεια του Οργανισμού.

Και φέτος τρέξαμε για να προσφέρουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας. Αυτή τη φορά σε συνεργασία με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», και για μία ακόμη φορά η προσφορά όλων ήταν συγκινητική, αποδεικνύοντας ότι πάντα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται δίπλα στο συνάνθρωπό τους!”

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version