Site icon runnfun.gr

12χρονη χάθηκε και έτρεξε κατά λάθος ημιμαραθώνιο! (vid)

Είχε προπονηθεί για να τρέξει 5 χλμ. Η μητέρα της την περίμενε στη γραμμή του τερματισμού, ωστόσο, η ίδια μπερδεύτηκε και ακολούθησε τους δρομείς του ημιμαραθωνίου. Έτσι η LeeAdianez Rodriguez από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης χωρίς να το καταλάβει, έτρεξε 21 χλμ.

Μετά από μια ώρα αναμονής στον τερματισμό των 5 χλμ. και αφού η 12χρονη κόρη της ακόμα δεν είχε… φανεί, άρχισε την αναζήτησή της μαζί με τους διοργανωτές, οι οποίοι τσέκαραν και είδαν ότι δεν είχε τερματίσει στο 5άρι, ενώ το τσιπάκι που φόραγε δεν ανιχνευόταν στα σημεία ελέγχου του ημιμαραθωνίου.

Η μητέρα της άρχισε να ανησυχεί πραγματικά και ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και τελικά την εντόπισε από τον αριθμό της ανάμεσα στους δρομείς του αγώνα των 21 χλμ. Η ίδια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ήθελε όμως, να κάνει τα χιλιόμετρα και να τερματίσει.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τη μητέρα της για το… μπέρδεμα και έτσι μετά από 2 ώρες και 43 λεπτά η μικρή πέρασε τη γραμμή του τερματισμού. Σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη η εμπειρία. Και της μητέρας της…

Δείτε το ρεπορτάζ του Associated Press

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version