Site icon runnfun.gr

12ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων: Σπάει όλα τα ρεκόρ!

12ος Γύρος Λίμνης- Μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου

Ο Γενικός Διευθυντής του 12ου Γύρου της Λίμνης Ιωαννίνων Ηλίας Σπυριούνης φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Κονσέρτο για πολυβόλα», με τους Γιάννη Καραλή, Κώστα Γκόντζο και Παύλο Σαχτούρη και μίλησε για τον σπουδαίο δρομικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 22-23 Σεπτεμβρίου.

Ο κος Σπυριούνης μεταξύ άλλων είπε:

Για τη διοργάνωση: «Διανύουμε την εβδομάδα του γύρου της λίμνης, όπως την ονομάζουμε. Είναι η 12η χρονιά που διεξάγεται αυτή η διοργάνωση, αλλά είναι η πρώτη που σχεδόν όλη η πόλη συμμετέχει σε αυτό. Για αυτό το λόγο είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι. Ο αγώνας των 30 χιλιομέτρων είναι ο καλύτερος του Σεπτεμβρίου και είναι το σκαλοπάτι για τον κλασικό Μαραθώνιο. Εκτός από αυτόν υπάρχουν και οι αγώνες μικρών αποστάσεων των 5 και των 10 χιλιομέτρων. Οργανωτικά η διοργάνωση είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Για τον αγώνα των 30 χιλιομέτρων: «Είναι μία ισόπεδη διαδρομή, που ακόμα και για τους άπειρους δρομείς θα είναι εύκολη. Είναι ένα φυσικό… στάδιο, το οποίο δεν το έχουμε πειράξει καθόλου, και είναι χαρά μας που τον έχουμε δίπλα μας. Μάλιστα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία τον έχει αναγνωρίσει και τον έχει βάλει στο καλεντάρι της».

Για το πόσοι αθλητές θα συμμετέχουν: «Συμμετέχουν περισσότεροι από 1.300 αθλητές στα 30 χιλιόμετρα, αριθμός που είναι ρεκόρ. Αν συνυπολογίσουμε και τις άλλες δύο διαδρομές το Σαββατοκύριακο θα εκκινήσουν περισσότεροι από τρεις χιλιάδες αθλητές, εκ των οποίων το 15% θα είναι ξένοι».

Ακούστε ΕΔΩ όλη την συνέντευξη

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version