Site icon runnfun.gr

1.700 ευρώ μάζεψαν οι “Κουζουλοί Δρομείς” για την “Κιβωτό του Κόσμου”

1.700 ευρώ μάζεψαν οι "Κουζουλοί Δρομείς" για την "Κιβωτό του Κόσμου"

Πριν από ένα μήνα οι “Κουζουλοί Δρομείς”, δηλαδή οι Γιώργος Γαλανόπουλος, Πάρης Κάρτας και Μάνος Χατζηγιάννης, έτρεξαν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας “τρέχοντας” παράλληλα και μια διαδικτυακή καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για την “Κιβωτό του Κόσμου”.

Η ανταπόκριση όλων ξεπέρασε τις προσδοκίες και το ποσό των 1.700 ευρώ που συγκεντρώθηκε είναι πολύ μεγαλύτερο από τον αρχικό στόχο.

Το θερμό “Ευχαριστώ” από τους ανθρώπους της “Κιβωτού του Κόσμου” που δημοσιεύουμε σήμερα ανήκει σε όλους τους δωρητές αλλά και όσους στήριξαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την προσπάθεια των τριών δρομέων.

Δόγμα και φιλοσοφία των “Κουζουλών Δρομέων” είναι πως ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη δεν είναι ελεημοσύνη. Για αυτό και οι δράσεις δεν σταματούν εδώ! Οι “Κουζουλοί Δρομείς” έγιναν…κίνημα!

Πίστη τους είναι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε να αλλάξουμε τον κόσμο είτε τρέχοντας, είτε ποδηλατώντας, είτε απλά απλώνοντας το χέρι!

Είναι η απόλυτη δύναμη να αλλάξουμε την κοινωνία μας βοηθώντας αυτούς που έχουν ανάγκη!

Με δράσεις πάσης φύσεως και κινητήρια δύναμη τον αθλητισμό και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο!

Για αυτό δημιούργησαν αυτήν την σελίδα στο fb για να επικοινωνούν με όλους όσοι έχουν τις ίδιες ανησυχίες, να προβάλλουν φιλανθρωπικά πρότζεκτς και δράσεις αλληλεγγύης και γενικά να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους με την βοήθεια όλων για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο.

Ακολουθήστε τους “Κουζουλούς Δρομείς” εδω

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version