Το μήνυμα της Μαρίας Πολύζου για την Marathon Team Greece

Αγαπημένοι μου δρομείς,

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για κάθε ένα από τα αμέτρητα χιλιόμετρα που διανύσαμε αυτή την χρονιά μαζί.

Το 2019 «τρέξαμε» πολύ…!

Ως ομάδα καταφέραμε πολλές φορές να βραβευτούμε και να ανέβουμε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους αγώνες που λάβαμε μέρος.

Καθεμιά και καθένας από εσάς κατάφερε να πετύχει νέα ατομικά ρεκόρ σε όλες τις αποστάσεις που λάβατε μέρος.

Προπονηθήκαμε, ιδρώσαμε, κουραστήκαμε, αγωνιστήκαμε, περάσαμε την γραμμή του τερματισμού, γελάσαμε, κλάψαμε, αλλά πάνω απ’ όλα βιώσαμε τον προσωπικό μας άθλο!

Καταφέραμε και τρέξαμε με επιτυχία σε αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πολλοί έτρεξαν και τερμάτισαν με δάκρυα χαράς τον πρώτο τους Μαραθώνιο και είμαι συγκινημένη και περήφανη που τα καταφέρατε!

Βρεθήκαμε επίσης όλοι μαζί στην γιορτή επιβράβευσης στο ΟΑΚΑ για να μοιραστούμε την εμπειρία κάθε δρομέα μας.

Πέρα όμως από το προσωπικό μας άθλο, μοιράσαμε χαρά, πολλή αγάπη και χαμόγελα, μέσω του προγράμματος μας «RUN FOR CHARITY –  42.195»

Καταφέραμε  να υποστηρίξουμε ανθρώπους που μας χρειάζονται, να πάρουμε και να δώσουμε χαρά.

Τα τελευταία χρόνια συν-τρέχουμε με τον  Σύλλογο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με στόχο όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, να χαρίσουμε ΕΛΠΙΔΑ και ΖΩΗ. Είμαστε δίπλα στα παιδιά και σε κάθε άνθρωπο που δίνει τη μάχη με τον καρκίνο, “τρέχουμε” μαζί τους και μετατρέπουμε τα χλμ που “βάζουμε” στα πόδια μας στον πιο όμορφο και ουσιαστικό μαραθώνιο της ζωής μας. Με ευαισθησία, με αίσθημα σεβασμού και ευθύνη, προσφέρουμε ένα μέρος τους εαυτού μας για να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Έστω και ένα παιδί να κερδίσει αυτή τη μάχη, είναι για εμάς το μεγαλύτερο ρεκόρ! Κάνει τα μηνύματα με τα οποία τρέχουμε στον Μαραθώνιο Δρόμο ακόμα πιο ηχηρά!  ” NOTHING IS IMPOSSIBLE” και “MARATHON IS LIFE ” με την υπογραφή του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS) κ. Πάκο Μποράο.

Το 2019 ήμαστε δίπλα και στα παιδιά της «Κιβωτού του κόσμου» για να καλύψουμε όσο τον δυνατόν περισσότερες ανάγκες τους. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Το 2020 μας περιμένουν πολλά ακόμα…. Χιλιόμετρα, αγώνες και ωραίες δρομικές στιγμές μέσα από τις οποίες γινόμαστε πιο δυνατοί από ποτέ!

Θα ήθελα από καρδιάς, να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε να σας προπονώ και να σας υποστηρίζω να βιώσετε τον προσωπικό σας άθλο.

Αποτελεί για μένα τιμή και έργο ζωής, να είμαι δίπλα σας, να σας προπονώ και να σας βλέπω να βελτιώνεστε σωματικά, πνευματικά και ψυχικά.

Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και την αγάπη σας στον προσωπικό μαραθώνιο ζωής που τρέχω. Σας ευχαριστώ απεριόριστα..!

Κάθε τι που έρχεται από εσάς, μου δίνει ενέργεια να προχωρώ με δύναμη προς τον τερματισμό του.

Ευχαριστώ και τους χιλιάδες συναθλητές μας που συν-τρέξαμε σε  αγώνες στην Ελλάδα, όλους τους συλλόγους δρομέων και τους διοργανωτές αγώνων σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Ευχαριστώ και την Οργανωτική Επιτροπή του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, για αυτόν τον αγώνα που αποτελεί ορόσημο για όλους μας κάθε χρόνο και γιγαντώνει μέσα μας το αυθεντικό μήνυμα  και το πνεύμα του Μαραθωνίου Δρόμου.

Ευχαριστώ και όλους. !Τις δρομικές και αθλητικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που υποστήριξαν την ομάδα μας και πρόβαλλαν το μήνυμά μας.

Και φυσικά όλους τους εθελοντές που μας προσέφεραν ένα μπουκάλι νερό στις μαραθώνιες προσπάθειές μας.

Εύχομαι σε όλους σας μέσα από την καρδιά μου, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ στις οικογένειες σας.

Είμαι ευγνώμων και ευτυχής και μόνο γιατί υπηρετώ και συμβάλλω ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ για την πρόοδο καθεμιάς και καθενός από εσάς αλλά και για την περαιτέρω ανάπτυξη του δρομικού κινήματος.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 Ιανουαρίου 2020 στις 08:45

Με αγάπη

Μαρία Πολύζου

Previous ArticleNext Article

Έρχεται το “Monemvasia Run Challenge 2020”

Το Αθλητικό – Πολιτιστικό Σωματείο “Καστροπολίτες Μονεμβασίας” σε συνεργασία με τους “Συνοδοιπόρους Μονεμβασίας”

Διοργανώνουν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου2020, τον 3ο αγώνα δρόμου με την ονομασία Monemvasia Run Challenge 2020 απόστασης 20 χλμ. καθώς και τους παράλληλους αγώνες δρόμου 5 χλμ. και 1.5 χλμ.

Η οργανωτική επιτροπή με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κατάσταση πανδημίας λόγω του Covid-19 και θέλοντας να συμβάλλει στην ασφαλέστερη δυνατή παρουσία τόσο των συμμετεχόντων δρομέων, όσο και των κριτών, εθελοντών, εργαζομένων, ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού που θα συμμετάσχουν στους εν λόγω αγώνες δρόμου, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε η διεξαγωγή των αγώνων να εναρμονίζεται απόλυτα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει εκπονηθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφορά στη διεξαγωγή αγώνων δρόμου εκτός σταδίου.

Διαβαστε όλα όσα αναφέρονται στην προκήρυξη του αγώνα ΕΔΩ

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού το Ioannina Lake Run 2020

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού τίθεται Ioannina Lake Run 2020, με απόφαση του υπουργού Χάρη Θεοχάρη.

Η συμβολική αξία της απόφασης είναι σημαντική, καθώς κατατάσσει τον αγώνα των 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα και τους παράλληλους παραλίμνιους αγώνες, στις διοργανώσεις που αναδεικνύουν και προβάλλουν τα πλεονεκτήματα της χώρας και της περιοχής στον τομέα του Τουρισμού.

Άλλωστε, είναι ξεκάθαρο τα τελευταία χρόνια σε όλους τους εμπλεκόμενους ότι το Ioannina Lake Run δεν είναι απλώς ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, αλλά μια διοργάνωση που συνδέει τον αθλητισμό με τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό, στοιχεία που όλα μαζί συνθέτουν ένα τουριστικό προϊόν με υψηλή προστιθέμενη αξία και συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για προσέλκυση επισκεπτών.

Κάτι, βέβαια, που αποδεικνύει και με μετρήσιμα στοιχεία η εκπόνηση της μελέτης για το οικονομικό και τουριστικό αποτύπωμα του Ioannina Lake Run, που εκπόνησε η Real Time Events για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

x
Send this to a friend