Το GARMIN Run Series στον αγώνα 5 χιλιομέτρων του Spetses mini Marathon

Το GARMIN Run Series στον αγώνα 5 χιλιομέτρων του Spetses mini Marathon

Έχοντας στο καλεντάρι σπουδαίους δρομικούς αγώνες, όπως στη Ρώμη, το Μιλάνο, το Μόναχο και το Ζάγκρεμπ, το GARMIN Run Series έρχεται στην Έλλαδα και τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων του Spetses mini Marathon.

Η διευθύντρια επικοινωνίας της GARMIN, Νάνσυ Ζαμπέλη αναφέρθηκε με ενθουσιασμό σε αυτή τη πρωτοβουλία: «Το Spetses mini Marathon και ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων είναι ιδιαίτερα σημαντικός και με μεγάλη μας χαρά θέλουμε να τον στηρίξουμε, αφού είναι στα πρότυπα διεθνών αγώνων. Προσπαθούμε έτσι να δώσουμε κίνητρο σε όσους αγαπούν τον αθλητισμό να συμμετέχουν, καθώς και σε αθλητές του εξωτερικού να επισκεφθούν τη χώρα μας».

Οι εγγραφές στο Spetses mini Marathon 2019, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου, έχουν ήδη ανοίξει, με τη συμμετοχή να είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.spetsesmarathon.com και https://www.garmin.com/en-ZA/run-series/

Previous ArticleNext Article

Έρχεται το Lamia Night & Run 2020

Έρχεται το Lamia Night & Run 2020

Στις 2 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία ο 7ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Lamia Night &Run.  Η διαδρομές θα είναι 10χλμ, 5χλ και σκυταλοδρομία 2Χ5χλμ.

Παράλληλα θα υπάρξει και αγώνας δρόμου 500μ για παιδιά ΑμΕΑ. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 19.30 στην Πλατεία Ελευθερίας στην Λαμία. Σύντομα θα ανακοινωθεί η προκήρυξη του αγώνα και το άνοιγμα των εγγραφών.

 

 

Έκλεισαν οι εγγραφές για το 10o Χορτιάτης Trail Run 2020

Έκλεισαν οι εγγραφές για το 10o Χορτιάτης Trail Run 2020

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το κλείσιμο των εγγραφών του αγώνα,οι συμμετοχές έπιασαν πολύ γρήγορα το όριο των 300 συμμετοχών για τον μεγάλο αγώνα και των 200 για τον μικρό αγώνα, που είχε θέσει η διοργάνωση,ευχαριστούμε όλους τους αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ,που αγκάλιασαν τον αγώνα μας για 10η συνεχόμενη χρονιά, και τους περιμένουμε όλους την Κυριακή 08/03/2020 για έναν όμορφο αγώνα.

Όσοι έχουν κάνει ήδη την αίτηση τους ,μπορούν να ολοκληρώσουν την εγγραφή  τους  καταβάλοντας το αντίτιμο συμμετοχής.

Την Κυριακή το πρωί πριν την εκκίνηση του αγώνα, θα δοθεί περιορισμένος αριθμός συμμετοχών και για τους δυο αγώνες,η έγκαιρη προσέλευση των αθλητών θα βοηθήσει τους ίδιους και την διοργάνωση.

Η Γραμματεία του αγώνα θα ανοίξει στις 08.00 το πρωί στην Κοινότητα του Χορτιάτη.

Για πληροφορίες στο e-mail  [email protected] και στην σελίδα μας στο  Facebook.

https://www.facebook.com/Xortiatis-Trail-Run-852854535080727/?modal=admin_todo_tour

x

Send this to a friend