To 8th XTERRA Greece Championship σας προ(σ)καλεί να ζήσετε το ξεχωριστό!

To 8th XTERRA Greece Championship σας προ(σ)καλεί να ζήσετε το ξεχωριστό!

Με τον αέρα του μοναδικού OffRoad τριάθλου στην Ελλάδα και των πολλών καινοτομιών και εκπλήξεων που επιφυλάσσει η TRIMORE, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στο Δημαρχείο της Βούλας η παρουσίαση τύπου του 8ου στη σειρά και 5ου στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, XTERRA Greece Championship 2020. Το ραντεβού έχει ήδη δοθεί για τις 24-26 Απριλίου και ήδη οι εγγραφές των αθλητών δημιουργούν ενθουσιασμό και αγωνιστικό κλίμα.

Όπως τονίστηκε στην παρουσίαση, η Βουλιαγμένη αποτελεί τον ιδανικό στίβο για την παγκοσμίου βεληνεκούς διοργάνωση, ξεχωριστό σταθμό στο European&World TOUR και οι διαδρομές της αποτελούν ξεχωριστή πρόκληση για κάθε τριαθλητή. Ένα γρήγορο, συναρπαστικό και με απίστευτη θέα τερέν, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία σε όσους επιλέξουν να το ζήσουν, εκτιμώντας ότι το άνοιγμα του event στο Cross Aquathlon, θα φέρει ακόμη περισσότερους επίδοξους OffRoad/TrialAthletes & Triathletes, στις τάξεις του XTERRA Spirit.

Το XTERRA Greece Championship, συνδιοργανώνεται από την XTERRA Greece και τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (Ο.Α.Π.Π.Α.) σε μια υποδειγματική, πρότυπη και ιδιαίτερα επιτυχή/ευφάνταστη συνεργασία ιδιωτικού και Δημόσιου φορέα, στην κατεύθυνση ανάπτυξης του θεματικού – αθλητικού Τουρισμού της περιοχής -χώρας. Και φέτος στο πλευρό μας στο 8ο XTERRA GREECE Championship έχουμε τον ΓΕΡΜΑΝΟ, το μεγαλύτερο retail δίκτυο τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Ο στόχος της διοργάνωσης για το 2020 είναι διπλός, όπως εκφράστηκε από τους διοργανωτές στην Παρουσίαση Τύπου αυτή, που παραχωρήθηκε προς τα κορυφαία ΜΜΕ της χώρας και παρουσίασε η TRIMORE Insider– δημοσιογράφος Γκρέτα Λυμπεροπούλου. Αρχικά, να προσφέρει ακόμη μια φορά μια αξιομνημόνευτη αθλητική και ψυχαγωγική εμπειρία σε κορυφαίους επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες αθλητές απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα αποτελέσουν τους πρεσβευτές του σπορ και της Βουλιαγμένης – Ελλάδος σε όλο τον κόσμο,παράλληλα δε να μυήσει ακόμη περισσοτέρους πρωτάρηδες που θα ζήσουν την XTERRA εμπειρία μόνοι τους ή σε ομάδες.

Ας μην ξεχνάμε ότι το 2020 θα πραγματοποιηθούν 14 διοργανώσεις XTERRA στην Ευρώπη και 32 σε όλο τον κόσμο και το XTERRA Greece προσφέρει στο νικητή κάθε ηλικιακής κατηγορίας, πρόκριση (Slot) να αγωνιστεί στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA που πραγματοποιείται στο MAUI της Χαβάης στα τέλη Οκτωβρίου εκάστοτε έτους, σε μια ονειρική εμπειρία, αποκορύφωμα της διεθνούς καταξίωσης.

Το XTERRA Greece Championship είναι μια ολοκληρωμένη και ταυτοχρόνως ξεχωριστή αθλητική εμπειρία. Γύρω από το κεντρικό αθλητικό γεγονός, χτίζεται με γνώση και υψηλό επίπεδο από την TRIMORE Sport Events και στο πλαίσιο του TRIMORE Multisports TOUR, ένα διήμερο με αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για το παιδί, την οικογένεια, την παρέα, σε μια περιοχή -τη Βουλιαγμένη Αττικής- που όμοιά της δεν υπάρχει σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Φέτος, η XTERRA Greece  ανεβάζει ακόμη περισσότερο την αδρεναλίνη! Μεταφέρει το OffRoad Triathlon το Σάββατο 25 Απριλίου και προσθέτει σε παράλληλη διεξαγωγή το Cross Aquathlon δύο αποστάσεων (Full και Half Distance), φιλοδοξώντας να πολλαπλασιάσει τους συμμετέχοντες, αφού το ποδήλατο στο βουνό αποτελεί τον πιο επικρατέστερο ανασταλτικό παράγοντα να αντλήσει αθλητές από τη μεγαλύτερη δεξαμενή του Τριάθλου. Παράλληλα, η διεξαγωγή του το Σάββατο το πρωί, δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί με όλες τις τιμές μια τελετή απονομών το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όπου πιο χαλαρά από την πίεση του αγώνα, θα προσέλθουν να βραβευθούν οι διακριθέντες και να ακολουθήσει ένα πιο ξέγνοιαστο και διασκεδαστικό μουσικό κλείσιμο της βραδιάς.. όχι όμως και της αγωνιστικής δράσης.

Οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε 2 διαφορετικές αποστάσεις:

OFF ROAD TRIATHLON

 –     Full Distance: 1.5k κολύμβηση, 30kποδήλατο βουνού (mountainbike), 10k ορεινό τρέξιμο (trailrun)

–     Sprint Distance: 0,75k κολύμβηση, 15kποδήλατο βουνού (mountainbike), 5k ορεινό τρέξιμο (trailrun).

*     Δυνατότητα σκυταλοδρομίας (Relay) και στις δύο αποστάσεις

 CROSS AQUATHLON

 –     Full Distance: 1.5kκολύμβηση, 10kορεινότρέξιμο (trailrun)

–     Sprint Distance: 0,75kκολύμβηση, 5kορεινότρέξιμο (trailrun).

O.W.S. powered by GERMANOS

 Την Κυριακή 26 Απριλίου 2020, επανέρχεται στην Βουλιαγμένη από την XTERRA και με την υποστήριξη της ΓΕΡΜΑΝΟΣ η Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης (O.W.S.powered by GERMANOS) και με μια πρόκληση πέραν των ορίων.

Πέραν της απόστασης 1k (1.000m) που θα ανοίξει την ημέρα, ακολούθως θα διεξαχθεί ένας πρωτότυπος για την Ανοικτή Θάλασσα αγώνας ταχύτητας 200 μέτρων, σε σειρές των 20 ατόμων, με ημιτελικούς ανδρών – γυναικών και μεικτό τελικό, στο πνεύμα πάντα της XTERRA.

 Πανδαισία αθλητικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις στο Cross Aquathlon, καθώς και στα: Lazer Run και Running Relays.Επίσης το σκάκι, yoga, ποδηλατική βραδυπορεία και άλλες εκπλήξεις, θα κάνουν το διήμερο μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Σε όλους τους συμμετέχοντες πρόκειται να μοιραστούν βιβλία των εκδόσεων Ψυχογιός, σε μια προσπάθεια να επιστρέψουμε από τις οθόνες, τα κινητά και τα monitor πίσω στην παραδοσιακή ανάγνωση βιβλίων.

Διοργάνωση παγκοσμίου επιπέδου

«Το XTERRA Greece Championship διοργανώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη μας, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές που συμμετέχουν απ’ όλο τον κόσμο να ζήσουν για λίγες μέρες τη μοναδική ομορφιά αλλά και τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές που διαθέτει η πόλη μας. Σας περιμένουμε όλους σε μία γιορτή αθλητισμού παγκόσμιου επιπέδου» δήλωσε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, επικεφαλής και ιθύνων νους της TRIMORE–XTERRA Greece, δήλωσε:“Έχουμε την ευτυχία να σχεδιάζουμε στο χαρτί και να πραγματοποιούμε εκείνα που θα θέλαμε να ζήσουμε ως παιδιά, αθλητές, πρωταθλητές, θεατές! Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για την απεριόριστη εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλει, το Δήμο και τους Δημότες για τον εναγκαλισμό του event και την αποδοχή της όχλησης που απαιτείται για τη διεξαγωγή του, τους χορηγούς που πιστεύουν στο όραμά μας, τους Φορείς που συνεισφέρουν άπλετα στην ασφάλεια και την επιτυχία, τους συνεργάτες και τους εθελοντές μας που μας γεμίζουν δύναμη και σθένος και τέλος τους αθλητές επιλέγουν μαζί μας να ζήσουν στο όριο! Όσο οι συνθήκες αυτές μας το προστάζουν, εμείς θα συνεχίζουμε να παραμένουμε με τη φαντασία και το ζήλο μικρού παιδιού!

Η Βασιλική Σκυλογιάννη, Marketing & Communication Specialit της ΕΤΕΜ (χορηγός της διοργάνωσης) δήλωσε: «Η ΕΤΕΜ είναι η ιστορικότερη εταιρεία διέλασης αλουμινίου, το 2021 κλείνουμε 50 χρόνια. Πρόθεση μας είναι να στηρίξουμε μια διεθνή διοργάνωση ενός τόσο όμορφου και δυναμικού αθλήματος»

Στην Παρουσίαση Τύπου πρωταθλητές απηύθυναν κάλεσμα για μεγάλη συμμετοχή στη διοργάνωση.

Βασίλης Δεμέτης: «Συγχαρητήρια στην XTERRA Greece για τις νέες ιδέες. Φέρνοντας περισσότερο κόσμο στο open water και στη συνέχεια στο τρίαθλο, φέρνει και νέους ανθρώπους στον αθλητισμό. Πρέπει ο κόσμος της πισίνας να μπει στο χώρο της θάλασσας»

Σπύρος Χρυσικόπουλος: «Είμαι συναισθηματικά δεμένος με την XTERRA καθώς δεν έχω λείψει από καμία διοργάνωση στην Ελλάδα. Το 2015 συμμετείχα και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο MAUI της Χαβάης. Εννοείται πως θα είμαι και φέτος στην εκκίνηση. Καλώ όλους τους κολυμβητές της πισίνας να συμμετάσχουν στο νέο και πρωτοποριακό project του φετινού XTERRA Greece»

Ευα Μπέκα: Συμμετέχω και υποστηρίζω παντού τους αγώνες της  TRIMORE.  Μου έλειπε το XTERRA  αλλά φέτος θα συμπληρώσω το παζλ. Θα βάλω τα δυνατά μου να κερδίσω και στο 200αρι στην κολύμβηση»

Στους αγώνες αναμένεται να λάβουν μέρος επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων από περισσότερες των 25 χωρών.

Κάνε την εγγραφή σου τώρα, ζήσε τη μοναδική εμπειρία ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο εαυτό σου!

Στρατηγικός Συνεργάτης

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ υποστηρίζει δυνατά την προσπάθεια αθλητών και μη, να υιοθετήσουν ένα πιο υγιή και active τρόπο ζωής. Διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας όπως smartwatches, smartbands, action cameras & sports accessories,που υποστηρίζουν την παραπάνω φιλοσοφία και ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα αυτά τα προϊόντα από κοντά, καθώς και να συμμετέχουν σε βιωματικές δράσεις, μέσα στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

 

Previous ArticleNext Article

Πρεμιέρα της Transition Sports για το 2020 με Δίαθλο στον Σχινιά

Πρεμιέρα της Transition Sports για το 2020 με Δίαθλο στον Σχινιά

Με Δίαθλο ανοίγει η αθλητική σεζόν για την Transition Sports. Η πρώτη διοργάνωση του 2020 έρχεται στις 15 Μαρτίου 2020 με τρέξιμο-ποδήλατο-τρέξιμο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Το event θα διεξαχθεί όλο μέσα στο κωπηλατοδρόμιo και θα είναι nondrafting.

– Sprint απόσταση: 5χλμ τρέξιμο- 20χλμ ποδήλατο – 2.5χλμ τρέξιμο
– Standard απόσταση: 10χλμ τρέξιμο-40 χλμ ποδήλατο-5 χλμ τρέξιμο
– Super Sprint για παιδιά
 Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 το πρωί για την sprint απόσταση και αργότερα για την standard απόσταση στον χώρο πίσω από τις εξέδρες, όπου θα βρίσκετε και η ζώνη αλλαγής (transition area). Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 08 Μαρτίου 18:00 ηλεκτρονικά στο website.

Διαδρομή αγώνα

Η ζώνη αλλαγής θα είναι πίσω από τις κερκίδες του κωπηλατοδρομίου. Το σημείο εκκίνησης θα είναι στην αψίδα δίπλα από την ζώνη αλλαγής και οι αθλητές θα κινηθούν προς τον παράδρομο όπου θα γίνει όλο το τρέξιμο και για τις 2 αποστάσεις. Οι αθλητές της Sprint θα πραγματοποιήσουν 1250μ στον παράδρομο προς το γεφυράκι όπου θα γίνει η πρώτη αναστροφή και θα επιστρέψουν για 1250μ. μέχρι την επόμενη αναστροφή. Αυτό θα πραγματοποιηθεί άλλη μία φορά για να ισχύουν τα 5 πρώτα χιλιόμετρα. Στην Standard 4 φορές.

Έπειτα εισέρχονται στην ζώνη αλλαγής για την πρώτη αλλαγή και εξέρχονται με το ποδήλατο με κατεύθυνση προς την είσοδο του κωπηλατοδρομίου όπου θα κάνουν δεξιά για να συναντήσουν τις κερδίδες στο δεξί τους χέρι και την λίμνη στο αριστερό (anti clockwise). Στην Sprint απόσταση είναι 4 γύροι ενώ για την Standard 8.
Εφόσον έχουν ολοκληρώσει το ποδηλατικό σκέλος, εισέρχονται στην ζώνη αλλαγής από το ίδιο σημείο που βγήκαν και κατευθύνονται προς τον παράδρομο για να καλύψουν το τελευταίο σκέλος 2,5χλμ για την Sprint (μία φορά πήγαινέλα τον παράδρομο) και 5χλμ για την Standard (2 φορές τον παράδρομο με τις ίδιες αναστροφές του πρώτου σκέλους).
Νερό θα υπάρχει στα 3.750μ των 5χλμ και στα 1.250μ μέτρα των 2,5 χιλ.
Απονομές στον κήπο του «Moraitis beach».

*Όλοι οι αθλητές, προκειμένου να τους επιτραπεί να μετέχουν στην διοργάνωση, την ημέρα του αγώνα θα πρέπει να προσκομίσουν στην γραμματεία τα κάτωθι χαρτιά:

• Βεβαίωση γιατρού

• Υπεύθυνη δήλωση

Λάμψη και συγκίνηση στην εκδήλωση των 10 χρόνων Spetses mini Marathon

Οι εικόνες και οι αναμνήσεις 10 υπέροχων χρόνων ξετυλίχθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο, στη λαμπρή εκδήλωση για τον εορτασμό της πρώτης δεκαετίας του Spetses mini Marathon, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Φάνη Πάλλη Πετραλιά – Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

Το Spetses Mini Marathon ήταν η πρώτη διοργάνωση που έβαλε την Ελλάδα στο χάρτη του αθλητικού τουρισμού και ήταν πολλές οι λαμπρές προσωπικότητες που τίμησαν την εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος και ο Δήμαρχος Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην επιρροή που έχει ο θεσμός στον τουρισμό και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της χώρας, αναδεικνύοντας παράλληλα τις ομορφιές και τις αξίες της περιφέρειας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν οι Χάλκινοι Ολυμπιονίκες στο Ρίο το 2016, Τάκης Μάντης, Παύλος Καγιαλής και ο Παραολυμπιονίκης Μάκης Καλάρας, ως έκφραση της στενής σχέσης που έχει το Spetses mini Marathon με τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και οι οποίοι με την παρουσία τους έχουν τιμήσει πολλές φορές τη διοργάνωση.

Επίσης τιμήθηκαν οι τρεις χορηγοί που έχουν 10ετή παρουσία και είναι η εταιρεία Biotherm, η Melissa και η GU Energy Greece.  Εμφανώς συγκινημένοι, ο Γενικός Διευθυντής της L’Oreal Luxe Θανάσης Ρόκας, η Τίνα Κίκιζα από την εταιρία Melissa-Κίκιζας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της GU Energy Greece Σπύρος Θεοδώρου αναφέρθηκαν στην εξέλιξη του θεσμού, την αγάπη του κόσμου, τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν επισκεφτεί το Νησί αλλά και την άρτια τεχνικά διοργάνωση που κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη και μεγαλύτερη.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν και η βράβευση του Μαραθωνοδρόμου Νίκου Πολιά που έχει αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια μέσω τη εταιρείας All About Running τη χρονομέτρηση, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εφάμιλλες με όσα παρέχουν οι κορυφαίοι διεθνείς αγώνες.

Θερμό χειροκρότημα απέσπασαν τα βίντεο που προβλήθηκαν με ξεχωριστές στιγμές της διοργάνωσης από το 2011 και έπειτα, ενώ άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με το Spetses mini Marathon πήραν το λόγο, αποτυπώνοντας τις δικές τους εμπειρίες και αναδεικνύοντας τους λόγους που ο συγκεκριμένος αγώνας μπήκε από την πρώτη κιόλας χρονιά, στην καρδιά των δρομέων.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς, ήταν η βράβευση όλων των αθλητών και συντελεστών των 10 αυτών χρόνων που ανέβηκαν επί σκηνής αλλά και το σβήσιμο της 10όροφης επετειακής τούρτας Spetses mini Marathon.

Από μία τόσο λαμπερή βραδιά επιτυχίας και αριστείας λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει η Moët & Chandon, η οποία γιορτάζει την επέτειο των 10 ετών Spetses mini Marathon υψώνοντας ένα ποτήρι σαμπάνιας στη μαγεία των μοναδικών στιγμών. Την ημέρα του επετειακού event, οι καλεσμένοι απολαύσανε την πάντα κλασική και διαχρονική Brut Imperial, το κομψό «must be» όλων των αλησμόνητων στιγμών της ζωής, #moetchandon #moetmoment.

Οι καλεσμένοι απήλαυσαν εκτός από την εξαιρετική σαμπάνια και τις μοναδικές γεύσεις της Melissa και δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την επετειακή συνταγή που δημιουργήθηκε ειδικά για την φετινή χρονιά.

H Biotherm, θέλοντας να τιμήσει τη συμμετοχή της ως υπερήφανος χορηγός ομορφιάς επί 10 συναπτά έτη, από την αρχή του θεσμού, προσέφερε σε όλους τους καλεσμένους ένα beauty kit με 10 εμβληματικά προϊόντα της μάρκας σε ειδικό μέγεθος.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης που παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Μαρία Ζαφειράτου και Δήμος Μπουλούκος ήταν φυσικά, η αεικίνητη και πάντα δημιουργική Πρόεδρος και Ιδρύτρια του Spetses mini Marathon, Μαρίνα Κουταρέλλη, η οποία εμφανώς συγκινημένη δήλωσε: «Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσεις αυτό που νιώθεις. Αυτό συμβαίνει τώρα και σε μένα καθώς αναζητώ τις κατάλληλες κουβέντες για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που μας τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους, επιβεβαιώνοντας την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν για το θεσμό.

Φτάσαμε αισίως τα δέκα χρόνια και είναι μοναδικό γεγονός ότι η επέτειος των 10 χρόνων συμπίπτει με την Ολυμπιακή χρονιά και μας δόθηκε έτσι η ευκαιρία να γιορτάσουμε στον ιστορικό αυτό χώρο τα γενέθλια μας.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους αθλητές, στους χορηγούς, στους εθελοντές που συνετέλεσαν στη μεγάλη επιτυχία του Spetses mini Marathon και πιστεύω ότι με τη συγκινητική υποστήριξη όλων, θα είναι ακόμα καλύτερα τα 10 επόμενα χρόνια. Σας περιμένουμε όλους στις Σπέτσες τον επόμενο Οκτώβριο για το 10ο Spetses mini Marathon».

Η ομάδα της Communication Lab
Τζένη Μελιτά – Ευαγγελία Τσιορλίδα

 

Γιώργος Μαυρωτάς Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού – Φάνη Πάλλη Πετραλιά – Τίνα Κίκιζα

 

Γιάννης Δρυμωνάκος

 

Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης – Θανάσης Ρόκας

 

Μαρίνα Κουταρέλλη & Σπύρος Καπράλος

 

Σοφία Μπεκατώρου

 

Μάκης Καλαράς – Μαρία Ζαφειράτου

 

Μαρίνα Κουταρέλλη – Χρήστος Μποφίλιος – Γιάννης Δρυμωνάκος – Στέφανος Δημητριάδης – Δημήτρης Κουλούρης – Ευαγγελία Πλατανιώτη – Κλέλια Πανταζή – Άννυ Πανταζή

 

Μαρίνα Κουταρέλλη
x

Send this to a friend