Stoiximan

Συνεργασία των Street Relays με την WATT+VOLT

Συνεργασία των Street Relays με την WATT+VOLT

Τα Street Relays και η WATT+VOLT, η ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας και πρωτοπόρος στην ανάπτυξη καινοτόμων ενεργειακών λύσεων, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν από φέτος μια σημαντική συνεργασία.

Η WATT+VOLT θα είναι μεγάλος χορηγός των Street Relays, των αγώνων σκυταλοδρομίας που διανύουν ήδη τον 5ο χρόνο διεξαγωγής τους και έχουν κατορθώσει να γίνουν θεσμός και σημείο αναφοράς στον αθλητικό χάρτη της Ελλάδας, με σταθμούς δραστηριοποίησης για φέτος σε 9 σημεία σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT, αναφερόμενος στη στρατηγική συνεργασία της εταιρείας με τα Street Relays, τόνισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μέσα από τον θεσμό των αγώνων σκυταλοδρομίας Street Relays η WATT+VOLT θα βρίσκεται δίπλα στο καταναλωτικό κοινό σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας τη σκυτάλη και τη θετική της ενέργεια σε διαφορετικές πόλεις στη χώρα μας. Δεν διστάσαμε λεπτό να σταθούμε αρωγοί σε αυτήν την υψηλού επιπέδου διοργάνωση και να συμβάλλουμε από τη μεριά μας στην προώθηση του αθλητισμού, της ευεξίας και της ομαδικότητας. Επιπλέον κίνητρο αποτέλεσε ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας των αγώνων, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα τις τοπικές κοινότητες, συγκεντρώνοντας χρηματική βοήθεια από τα έσοδα των συμμετοχών και προσφέροντάς τη στα κατά τόπους Κοινωφελή Ιδρύματα. Δηλώστε, λοιπόν, συμμετοχή στους αγώνες της πόλης σας και αφήστε την ενέργεια της WATT+VOLT να σας παρασύρει στις πιο υψηλές ταχύτητες!».

 

Previous ArticleNext Article

Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»: Ανεβάστε τη φωτογραφία σας και κερδίστε 13 μοναδικά Smart watch

Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ": Ανεβάστε τη φωτογραφία σας και κερδίστε 13 μοναδικά Smart watch
H Dole Hellas, Μέγας Χορηγός του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», γράφει… ιστορία, δημιουργώντας ένα φωτογραφικό κολάζ όλων των δρομέων που θα λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας, την Κυριακή 1 Απριλίου!

Το φωτογραφικό κολάζ θα διαμορφωθεί μέσα από έναν διαγωνισμό, όπου οι συμμετέχοντες μπαίνοντας στο microsite www.dole-makinghistory.gr θα ανεβάζουν μια φωτογραφία τους φορώντας τη φανέλα συμμετοχής τους στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».
Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, 13 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα μοναδικό Smart watch Garmin Forerunner 235!

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό της Dole Hellas, έχουν όλοι οι δρομείς, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».
H συμμετοχή προϋποθέτει την συμπλήρωση της σχετικής φόρμας με τα στοιχεία και τον κωδικό εγγραφής των δρομέων, ή εναλλακτικά την καταχώρηση του αριθμού φανέλας τους, αφού την παραλάβουν, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dole-makinghistory.gr.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τρίτη 20 Μαρτίου έως την Τρίτη 4 Απριλίου 2018.

Όλοι οι δρομείς του Stoiximan.gr 13ο Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», εφόσον έχουν συμπληρώσει τα 18 έτη, θα μπορούν να φωτογραφηθούν από την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 (πρώτη ημέρα παραλαβής του kit, στο οποίο περιέχεται η φανέλα τους στον χώρο της έκθεσης “SPORTEXPO 2018” από 29 έως 31 Μαρτίου) και θα μπορούν -από την ίδια μέρα έως τη λήξη του διαγωνισμού- να ανεβάζουν τη δική τους φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dole-makinghistory.gr.

Προσφέρεται η δυνατότητα στους δρομείς του Stoiximan.gr 13ο Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», να πραγματοποιούν επιτόπια εγγραφή στον διαγωνισμό αλλά και να φωτογραφίζονται, από την προωθητική ομάδα της Dole Hellas, τόσο τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης “SPORTEXPO 2018”, όσο και την ημέρα του Μαραθωνίου.

Οι 13 τυχεροί θα αναδειχθούν μέσα από ηλεκτρονική κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018, ώρα 14:00, στα γραφεία της εταιρείας Radical Communications SA (Αρτέμιδος 29 Μοσχάτο Αττικής). Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dole-makinghistory.gr.

Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιοποιηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dole-makinghistory.gr και οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

Προϊόντα Dole για όλους τους δρομείς!

Επιπλέον, σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή, η Dole Hellas, Μέγας Χορηγός του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», θα προσφέρει δωρεάν μπανάνες στους σταθμούς υποστήριξης στο 15ο χλμ., 25ο χλμ. και 35ο χλμ. της ιστορικής διαδρομής του Μαραθωνίου, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες, όλων των διαδρομών της ημέρας, μετά τον τερματισμό τους.

Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν δροσερά smoothies μπανάνας και απολαυστικό φρέσκο ανανά από την καντίνα της Dole, που θα βρίσκεται στον χώρο των χορηγών και στις δύο εκδηλώσεις (“SPORTEXPO 2018” από 29/03 έως 31/03, Μαραθώνιος 01/04).

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη “DOLE for ALL”!

Η Dole Hellas ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα με εντιμότητα, επιμένοντας στην άριστη ποιότητα των φρούτων της με καλλιέργειες που σέβονται τον ίδιο τον καταναλωτή και το περιβάλλον, ενώ παράλληλα προχωρεί σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.

Το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Dole Hellas προς τις πιο ευαίσθητες ομάδες και ιδιαίτερα στα παιδιά, οδήγησε αρχικά σε μια σειρά εκπαιδευτικών διαδραστικών ενημερώσεων στα δημόσια δημοτικά σχολεία της χώρας μας με τίτλο «Υγιεινή Διατροφή – Σωστή Εκπαίδευση», όπου μετά τις ομιλίες διατροφολόγων, μοιράζονται δωρεάν φρέσκα φρούτα σε μαθητές και οικογένειες των σχολικών κοινοτήτων που χρήζουν στήριξης. Η ενέργεια ήδη μετρά 6 χρόνια επιτυχημένης πορείας, με επισκέψεις σε περισσότερα από 3.500 ελληνικά σχολεία και συνεχίζεται με μεγάλη αποδοχή και το 2018.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Μαραθωνίου, η Dole Hellas θα προσφέρει επίσης, για το μήνα Απρίλιο, 100 κιβώτια μπανάνες στα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και 40 κιβώτια μπανάνες στα ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η Dole Hellas έχοντας πάντα μια ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά και τις ανάγκες τους, θα προσφέρει στον «Παιδικό Αντιρρευματικό Αγώνα Βορείου Ελλάδος», επιταγή 5.000 ευρώ.

Ο «Παιδικός Αντιρρευματικός Αγώνας» ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη πριν από 29 χρόνια, τον Μάρτιο του 1989, με κύριο στόχο την παροχή κάθε δυνατής επιστημονικής, κοινωνικής, οικονομικής και ηθικής συμπαράστασης προς τα παιδιά που πάσχουν από χρόνιες ρευματοπάθειες αλλά και τις οικογένειές τους.

Για την υλοποίηση των παραπάνω στόχων, ιδρύθηκαν οι Σύλλογοι «Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες» και «Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες», που είναι πιστοποιημένα φιλανθρωπικά σωματεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 1 Απριλίου 2018, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

«Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου» παίρνοντας τη σκυτάλη από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

«Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου» παίρνοντας τη σκυτάλη από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Το  Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, της Coca-Cola Τρία Έψιλον, σταθερός σύμμαχος της ευεξίας, της σωστής ενυδάτωσης και της καλής φυσικής κατάστασης, παρουσιάζει τη νέα του καμπάνια που τονίζει τη σημασία της φροντίδας της δικής μας αύρας!

Με το προτρεπτικό μήνυμα που μας παρακινεί να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας «Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου», η νέα καμπάνια δίνει έμφαση στην αξία και στα οφέλη που προσφέρει το νερό, καθώς και στη σημασία της ενυδάτωσης και τη συμβολή του νερού στην καθημερινότητα. Αντλώντας έμπνευση από διαφορετικές στιγμές της ημέρας, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ δημιουργεί μία μεγάλη αλυσίδα ενυδάτωσης, θυμίζοντάς μας πως, σε ό,τι κάνουμε, το νερό είναι ο σύμμαχος που μας αναζωογονεί και μας προσφέρει ισορροπία, φροντίδα, καθώς και την απαραίτητη ευεξία και ενέργεια για να συνεχίσουμε.

Στα πλάνα της νέας ταινίας του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, ξετυλίγεται μια «σκυταλοδρομία» δροσιάς και αξιών, με πρωταγωνιστή το ίδιο, ως μέσο ενυδάτωσης. Μέσα από την προσφορά του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ από χέρι σε χέρι, οι ήρωες συνοδεύουν τις καθημερινές τους στιγμές με κοινό σημείο όλων τη σκυτάλη ενυδάτωσης, ένα μπουκάλι Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σύμμαχός τους στη δουλειά, στο σπίτι, στην άθληση αλλά και σε κάθε άλλη στιγμή της ημέρας. Η ταινία κορυφώνεται με τον Μαραθωνοδρόμο να περνάει τη γραμμή του τερματισμού, στιγμή η οποία αναδεικνύει την προσήλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στις αξίες του αθλητισμού αλλά και τη σημασία του νερού στις αθλητικές δραστηριότητες.

Η νέα ταινία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, η οποία δημιουργήθηκε από την Leon & Partners, αποτελεί το πρώτο βήμα των δράσεων του brand για το 2018, το οποίο συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά να διαδίδει το μήνυμα της καλής φυσικής κατάστασης και πλέον μας παρακινεί να κάνουμε και εμείς κάτι καλό για τον εαυτό μας, να φροντίσουμε την ΑΥΡΑ μας.

Εδώ και 29 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και η Coca-Cola Τρία Έψιλον, αποδεικνύουν έμπρακτα την προσήλωσή τους στις αξίες της σωστής ενυδάτωσης, προάγοντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Με συνεχείς διεθνείς διακρίσεις τα τελευταία χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ συνεχίζει να αποδεικνύει την ανωτερότητά του σε θέμα γεύσης και ποιότητας, καθώς και την προσήλωση της εταιρείας στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

Εσύ, φρόντισες την Αύρα σου σήμερα;

Η ANDREAS STIHL A.E. Υποστηρικτής του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η ANDREAS STIHL A.E. Υποστηρικτής του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η φύση πάντα θα μας εντυπωσιάζει με το μεγαλείο της ομορφιάς της. Είτε πρόκειται για τον κήπο του σπιτιού, ένα κτήμα είτε για ένα δασικό αγροτεμάχιο. Μεγαλώνει, αναπτύσσεται και παράλληλα «ζητά»: Να δημιουργήσουμε, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και στους συνανθρώπους μας, τις επόμενες γενιές.

Αυτή είναι η δέσμευση του ομίλου STIHL, του μεγαλύτερου κατασκευαστή μηχανημάτων για το δάσος και τον κήπο διαθέτοντας μηχανήματα ηλεκτρικά, βενζίνης και επαναφορτιζόμενα απόλυτα προσαρμοσμένα στην ανάγκη του κάθε καταναλωτή. Τα προϊόντα μας πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, ρύπων και ήχου, ενσωματώνοντας την αιχμή της τεχνολογίας αποτελούν τον ιδανικό βοηθό του ιδιώτη και του επαγγελματία χειριστή για όλες τις εργασίες όσο απαιτητικές και αν είναι.

Γιατί η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι μόνο θέμα τεχνολογίας αλλά και ανθρώπου καθώς αυτός χειρίζεται τη μηχανή και είναι το κλειδί για μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη χρήση των μηχανημάτων μας.

Υπό αυτό το πρίσμα η εταιρεία ANDREAS STIHL A.E. στηρίζει έμπρακτα πλήθος πολιτιστικών και περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών, κοινωνικών αναγκών και αθλητικών θεσμών όπως είναι ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Απριλίου καθώς επίσης και του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα τον Οκτώβριο.

Ως υπερήφανος υποστηρικτής του θεσμού αυτού Η ANDREAS STIHL A.E. σύστησε την ομάδα «STIHL Running Team» στην οποία μπορούν να πάρουν μέρος εργαζόμενοι, πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι STIHL από όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και όλοι οι φίλοι της STIHL.  Και προσφέρει 100 δωρεάν συμμετοχές σε όσους επιθυμούν να τρέξουν μαζί της, σε όποια διαδρομή εκείνοι επιλέξουν, απλά δηλώνοντας συμμετοχή στην ιστοσελίδα της: www.stihl.gr/diloste-symmetoxi.aspx.

Αναφερόμενος σε αυτή τη συνεργασία ο κ. Ηλίας Ραβάνης, Γενικός Διευθυντής της ANDREAS STIHL A.E., υπογράμμισε την σημασία της αντοχής και της υψηλής επίδοσης για έναν αθλητή: «….καθώς στην STIHL γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως για να αντεπεξέλθεις στην σκληρή εργασία στην φύση θα πρέπει να έχεις ένα μηχάνημα υψηλών επιδόσεων και αντοχών…».

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 1 Απριλίου 2018, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Send this to a friend