ΣΕΓΑΣ και ΕΚΚΑΝ φροντίζουν την καρδιά των δρομέων του Αυθεντικού

ΣΕΓΑΣ και ΕΚΚΑΝ φροντίζουν την καρδιά των δρομέων του Αυθεντικού

Δρόμος αντοχής ο Μαραθώνιος της Αθήνας ο Αυθεντικός έχει γίνει αφορμή να δοκιμάσουν τα όρια τους χιλιάδες νέοι, αλλά και έμπειροι δρομείς. Ως διαδρομή υψηλών απαιτήσεων είναι απαραίτητο οι μαραθωνοδρόμοι όχι μόνο να εστιάζουν κατά την προετοιμασία τους στη σωστή προπόνηση και τη διατροφή, αλλά και στον προαθλητικό έλεγχο.

Για τον λόγο αυτό και φέτος ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Συλλόγων  (ΣΕΓΑΣ) και η επιτροπή διοργάνωσης του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας του Αυθεντικού συνεργάζονται με το Ειδικό Κέντρο Καρδιάς Αθλητών και Νέων (ΕΚΚΑΝ), της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και προσφέρουν τη δυνατότητα σε όσους συμμετέχοντες επιθυμούν να εξεταστούν δωρεάν με πλήρη καρδιολογικό προαθλητικό έλεγχο (λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, και, κατά περίπτωση, περαιτέρω παρακλινικές εξετάσεις) κατά τον μήνα Οκτώβριο.

Στόχος είναι ο εντοπισμός των αθλητών αυξημένου κινδύνου, η έγκαιρη διάγνωση υποκείμενης καρδιαγγειακής νόσου, ο καθορισμός επιπέδου φυσικής δραστηριότητας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία από Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-16:00

Διεύθυνση:  Μιχαλακοπούλου 99, Αθήνα – Ιλίσια, 11527

Τηλ.210-7231780

Fax:210-7256535

Email[email protected]

Previous ArticleNext Article

Τρέξε Χωρίς Τερματισμο:Τα κέντρα εγγραφών στη Θεσσαλονίκη

Τρέξε Χωρίς Τερματισμο:Τα κέντρα εγγραφών στη Θεσσαλονίκη

Το Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας στη Βόρεια Ελλάδα και μοναδικός υπερμαραθώνιος 24, 48 και 50 ωρών, θα γίνει για 5η φορά στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου με διοργανωτή τον ιστορικό Ερμή 1877 και συνδιοργανωτή το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Εκτός από τις ηλεκτρονικές εγγραφές στη διεύθυνση nofinishrun.org που θα είναι ενεργές μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, έχουν ανοίξει και λειτουργούν δύο κέντρα εγγραφών, ένα στο κατάστημα της Saucony που είναι Μεγάλος Υποστηρικτής του αγώνα και το άλλο στα γραφεία του Ερμή στο Καυτανζόγλειο. Σύντομα θα λειτουργήσει και τρίτο στο χώρο της Νέας Παραλίας.

Το μέρος και το πρόγραμμα λειτουργίας των Κέντρων Εγγραφών είναι:

SAUCONY STORE (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 107, 546 22 ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 8-27 Οκτωβρίου: από 10:00 έως 18:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 8-27 Οκτωβρίου: από 09:00 έως 21:00

ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΙΣΟΓΕΙΟ ΠΙΣΩ ΚΤΙΡΙΟΥ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΜΗ)
Καθημερινές 24-28 Σεπτεμβρίου, 1-5 Οκτωβρίου, 8-12 Οκτωβρίου, 15-19 Οκτωβρίου, 22-25 Οκτωβρίου: από 10:00 έως 14:00

Σκοπός του αγώνα είναι η καταγραφή όσων περισσότερων χιλιομέτρων και η συγκέντρωση χρημάτων από τα χιλιόμετρα ώστε να υλοποιηθούν προγράμματα με αποδέκτη παιδιά που το έχουν ανάγκη. Οσοι θέλουν μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή στην πανέμορφη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου ώρα 10:00 ως την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ώρα 12:00.

Το φετινό πρόγραμμα του αγώνα που είναι συνολικής διάρκειας τριών ημερών, εκτός από το φιλανθρωπικό 50ωρο που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, θα έχει όπως κάθε χρόνο και το αγωνιστικό 24ωρο, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρξουν επίσημα αποτελέσματα και για το 48ωρο. Νέα καινοτομία θα είναι επίσης και η διεξαγωγή του Kids Athletics Festival σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου

10:00 – Έναρξη υπερμαραθώνιου αγώνα 50 ωρών και αγώνα 48 ωρών

10:00-12:00 – Διεξαγωγή Schools Charity Festival

19:00 – Έναρξη αγώνα 24 ωρών

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

19:00 – Λήξη αγώνα 24 ωρών

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

10:00 – Λήξη αγώνα 48 ωρών

10:00-12:00 – Διεξαγωγή Kids Athletics Festival (παιδιά 5 έως 12 ετών)

12:00 – Λήξη υπερμαραθώνιου αγώνα 50 ωρών

12:30-13:00 – Διεξαγωγή απονομών στους πρώτους σε χιλιόμετρα (ομάδες και άτομα)

Μεγάλος Χορηγός του υπερμαραθωνίου αγώνα «5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό Θεσσαλονίκη» είναι η Protergia.

Eπίσημοι Χορηγοί είναι η Βίκος, η Arla και η Γατίδης.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Saucony, η Kyana, η Petridis Cars.

Eπίσημος Υποστηρικτής η Δημάκης

Θεσμικοί Υποστηρικτές είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσημοι Πάροχοι είναι η Lidl, το Ιατρικό Διαβαλκανικό, το Makedonia Palace, το γυμναστήριο Warehouse7 και οι Διασώστες.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: trexe.gr και nofinishrun.org καθώς και στο facebook: www.facebook.com/NoFinishRun

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας είναι πολλά περισσότερα από ένα αθλητικό γεγονός

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας είναι πολλά περισσότερα από ένα αθλητικό γεγονός

Ο 36ος Μαραθώνιος Αθήνας θα γίνει φέτος στις 11 Νοεμβρίου και θα είναι το σημαντικότερο γεγονός της πόλης. Οι περισσότεροι από τους 55.000 δρομείς που θα πάρουν μέρος σε όλες τις αποστάσεις, οι δράσεις της ομοσπονδίας σε σχέση με το κοινωνικό πρόγραμμα, αλλά και ο αντίκτυπος που έχει η διοργάνωση στην κοινωνία και την πόλη, ήταν ορισμένα από τα θέματα που αναπτύχθηκαν στη συνέντευξη Τύπου, που έδωσαν οι διοργανωτές στο Χίλτον.

Στη διάρκεια αυτής έγινε αναφορά και στο τετραήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων το οποίο θα έχει και φέτος παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Κώστας Παναγόπουλος (πρόεδρος ΣΕΓΑΣ): «Ο αγώνας μας εδώ και χρόνια έχει πάψει να αποτελεί απλώς ένα μεγάλο και σημαντικό γεγονός. Είναι η μαζικότερη εκδήλωση στην Ελλάδα και μία από τις μαζικότερες στην Ευρώπη. Πέρα από αυτό και πάνω από αυτό ο μαραθώνιος έχει εξελιχθεί σε μεγάλη γιορτή. Αποτελεί το επίκεντρο ενός μεγάλου ενδιαφέροντος, συγκεντρώνει στην πόλη δρομείς από το εξωτερικό, τονώνει την οικονομία της και γίνεται όχημα για την διάδοση μηνυμάτων. Το κοινωνικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ, του ΟΠΑΠ, των συλλόγων δρομέων, των MKO, των χορηγών έχει ενισχυθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια με συνέπεια μεγάλα ποσά να ενισχύουν δομές που έχουν ανάγκη. Από το φετινό πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει η ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται στο Μάτι, μετά τις φονικές φωτιές του Ιουλίου. Το επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστή συγκεκριμένη πρόταση, με συγκεκριμένη δράση, ώστε να ζωντανέψει η μαραθώνια διαδρομή, μεγάλο μέρος της οποίας έχει πληγεί. Φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωση 45 ημέρες πριν τον αγώνα, έκλεισαν οι συμμετοχές στον μαραθώνιο. Γεγονός που μας οδηγεί στην αναγκαιότητα να πιέσουμε όλοι ώστε το επόμενο διάστημα να γίνουν εκείνα τα έργα, που θα μας επιτρέπουν να δεχθούμε περισσότερους δρομείς. Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια από τον ΣΕΓΑΣ με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και την Ρένα Δούρου και τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη οφείλει να κινηθεί πιο γρήγορα. Εάν η κλασική διαδρομή περιοριστεί στις 18.000 συμμετοχές θα είναι κρίμα για τον αγώνα, όμως, θα είναι κρίμα και για την Αθήνα και την Ελλάδα».

Σπύρος Πάντζας (Εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού): «Η Περιφέρεια Αττικής χαιρετίζει τη διεξαγωγή του 36ου Μαραθώνιο της Αθήνας και τις παράλληλες εκδηλώσεις που κορυφώνονται στις 11 Νοεμβρίου. Είναι προνόμιο και τιμή για την Αττική η διεξαγωγή αυτού του αθλητικού γεγονότος, μνήμης, πολιτισμού παγκόσμιας εμβέλειας. Ο Μαραθώνιος αποτελεί γιορτή Κλασικού Αθλητισμού. Πρέπει να τονίσουμε και την τουριστική διάσταση του αγώνα. Για το λόγω αυτό διευρύνουμε τη συνεργασία μας και θέλω εδώ να ευχαριστήσουμε την κ. Ελένη Δημοπούλου, εντεταλμένη σύμβουλο Τουρισμό. Η Περιφέρεια Αττικής μέσα από τη διευρυμένη αυτή συνεργασία της με τον ΣΕΓΑΣ, την στηρίζει με τη διάθεση του χρηματικού ποσού των 280 χιλιάδων ευρώ. Επίσης, να αναφέρουμε πως γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια για την επούλωση ζημιών όχι μόνο υλικών, αλλά κ.α. Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στη διοργάνωση. Τέλος, θέλω να προσθέσω πως από την πλευρά μας κάνουμε ενέργειες για να λύσουμε το «γρίφο» της μαραθώνιας διαδρομής, ώστε να γίνει η επέκταση ώστε να χωρέσει τους χιλιάδες δρομείς».

Aνδρέας Βαρελάς (Αντιδήμαρχος Αθηναίων): «Η Αθήνα καλωσορίζει τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο και αυτή τη χρονιά είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε στην άψογη διοργάνωση, με τη δημοτική αστυνομία, τους εθελοντές και όλο το προσωπικό. Η πόλη μας είναι το επίκεντρο της αυθεντικής διαδρομής με ιδιαίτερο συμβολισμό φέτος λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στο Μαραθώνα. Οι δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές επιβεβαιώνουν στην πράξη την απήχηση και το κύρος που έχει διεθνώς ο Αυθεντικός Μαραθώνιος και η αύξηση συμμετοχών, μας γεμίζει με αισιοδοξία για μέλλον και την πορεία που θα έχει αυτό το γεγονός. Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος έχει βάλει την Αθήνα στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη και το δρομικό κίνημα αποκτά φανατικούς φίλους και αναδεικνύεται σε μία γλώσσα διεθνή και διαχρονική. Εξίσου σημαντικό είναι να τρέχουμε όλοι μαζί, όπως συλλογική είναι η προσπάθεια και η προετοιμασία για την υλοποίηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου. Είναι χαρά μας αυτή η διοργάνωση, με διαδρομές για όλες τις ηλικίες και όλους τους ανθρώπους, να γίνεται στην πόλη μας».

Χαράλαμπος Καρίμαλης (πρόεδρος ΕΟΤ): «Τα ιδεώδη του Μαραθωνίου της Αθήνας του Αυθεντικού είναι άρρηκτα δεμένα με τον ακατάπαυστο αγώνα, την αντοχή, την υπομονή, την πειθαρχία, το τεράστιο ψυχικό σθένος που μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τα όρια του ανθρώπινου σώματος. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ΑΜΑ είναι αφιερωμένος στη μνήμη του αθάνατου μαραθωνοδρόμου Γρήγορη Λαμπρακη, που έγινε διεθνές σύμβολο με τη ζωή και τη δολοφονία του για την ειρήνη και τη δημοκρατία. Ο ΕΟΤ και το Υπουργείο Τουρισμού στηρίζουν έμπρακτα τον ΑΜΑ αναγνωρίζοντας εκτός των άλλων τη συμβολή του στη γενικότερη προβολή της χώρας και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της. Συμβάλλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και φέρνει σημαντικά οικονομικά οφέλη για την Αθήνα και την Αττική τόσο ως προορισμό αθλητικού τουρισμού όσο και ως city break».

Ηλίας Ψινάκης (Δήμαρχος Μαραθώνα): «Είμαστε υποχρεωμένοι να τιμήσουμε την μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Το μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να τους φέρουμε πίσω. Όλος ο πλανήτης συγκινήθηκε και συμπαραστάθηκε σε αυτό το δράμα. Επώνυμοι αλλά και ανώνυμοι. Από όλη την Ελλάδα ήρθαν εθελοντές και βρίσκονται ακόμα εδώ και βοηθάνε. Με όλη αυτή τη συμπαράσταση η επούλωση των πληγών είναι πιο εύκολη. Πολλοί από τους χορηγούς του Μαραθωνίου συνέδραμαν σιωπηλά όπως ο ΟΠΑΠ που έχτισε τα σχολεία. Στην μνήμη αυτών των ανθρώπων θα ήταν μεγάλη ευκαιρία να τους τιμήσουμε διεθνώς. Ο φίλος μου πρώην Δήμαρχος Βελιγραδίου και νυν υπουργός οικονομικών της Σερβίας θα έρθει να τρέξει στον Μαραθώνιο. Οπως και άλλοι επίσημοι. Έχουμε καλέσει στον Μαραθώνιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους αρχηγούς των κομμάτων καθώς όλοι μαζί χωρίς πολιτική εκμετάλλευση της καταστροφής, ενωμένοι, με ομόνοια, να στείλουμε τα ανάλογα μηνύματα ότι θα επανέλθει η κανονικότητα στην περιοχή. Υπάρχει η σκέψη την εκκίνηση να δώσει ένα άτομο-σύμβολο όπως ο πυροσβέστης που έχασε γυναίκα και παιδί στις πυρκαγιές. Στο πρόσωπο του να τιμήσουμε όλους αυτούς που χάθηκαν. Ο φετινός είναι ο τελευταίος Μαραθώνιος μου ως Δήμαρχος. Η συνεργασία μου με τον κ.Παναγόπουλο σπάει όλα τα ρεκόρ. Νομίζω πως οι διαδικασίες τρέχουν ταχύτατα ώστε ο επόμενος αγώνας να έχει περισσότερους φιλοξενούμενους».

Πάνος Μπόλλας (Διευθυντής εμπορικής επικοινωνίας και χορηγιών ΟΠΑΠ) : «Ο ΟΠΑΠ για 8η χρονιά αποτελεί τον μέγα χορηγό του Αυθεντικού Μαραθώνιου, ένα από τα μεγάλα γεγονότα που θέλουμε να στηρίζουμε.Μάλιστα η φετινή διοργάνωση συμπίπτει με τα 60 χρόνια από την ίδρυση του ΟΠΑΠ και είναι ένα ακόμα γεγονός για να υποστηρίζουμε τον Διεθνή Μαραθώνιο , δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από αυτό το μεγάλο γεγονός. Πέρα του αγωνιστικού, υπάρχει και της κοινωνικό προσφοράς, με τον ΟΠΑΠ να δίνει ιδιαίτερη σημασία. Ήδη ο Οργανισμός έχει κάνει πολλή δουλειά στο Μάτι και στα σχολεία της περιοχής που επλήγησαν στις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου. Επίσης, μέσω της εφαρμογής για το μαραθώνιο από την κινητή τηλεφωνία, θέλουμε να ενισχύσουμε τα δύο Παιδιατρικά Νοσοκομεία, το «Αγλαϊα Κυριακού» και την «Αγία Σοφία». Είμαι σίγουρος ότι για άλλη μια φορά ο μαραθώνιος θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία».

Μανώλης Κολυμπάδης (γενικός γραμματέας ΕΟΕ): «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή χαιρετίζει τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις. Διαφημίζει τη χώρα μας σε όλα τα επίπεδα. Ειδικά φέτος που προσπαθεί να στείλει ένα μήνυμα, με τα γεγονότα με τις πυρκαγιές. Εμείς θεωρούμε καθήκον μας να στηρίξουμε τη διοργάνωση».

Παναγιώτης Δημάκος (πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής): «Έχω την τιμή και τη χαρά να είμαι πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής. Ο ΣΕΦΓΑΣ μια από τις μοναδικές Ομοσπονδίες στον πλανήτη, που διοργανώνει ένα τέτοιο γεγονός μόνος του, γιατί έχει την τεχνογνωσία να προβάλει σε όλον τον κόσμο ένα τέτοιο γεγονός. Ο 36ος Μαραθώνιος της Αθήνας, 55.000 δρομείς, οι εγγραφές έκλεισαν ενάμιση, δύο μήνες πριν, κάτι μοναδικό, οι συμμετοχές στα 5χλμ. έκλεισαν σε 45 λεπτά, στα 10χλμ σε 24 ώρες. Είναι κάποια από τα ρεκόρ της φετινής διοργάνωσης, που ήρθαν με τη δουλειά ανθρώπων όπως ο Μάκης Ασημακόπουλος, ο Βαγγέλης Παπαποστόλου, που είναι η ψυχή της διοργάνωσης. Το πρόγραμμα αρχίζει την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου με τα εγκαίνια της EXPO στο κλειστό του Τάε κβο ντο στο Παλαιό Φάληρο. Την Παρασκευή υπάρχει το Γκαλά, όπου μαζεύονται εκπρόσωποι από μαραθώνιους δρόμους . Το Σάββατο υπάρχει το συμπόσιο, η αφή της Φλόγας στο Δήμο Μαραθώνα και την Κυριακή οι εκκινήσεις των αγώνων στον μαραθώνιο και στις υπόλοιπες διαδρομές. Σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε και να ζήσετε από κοντά αυτό το μεγάλο γεγονός».

Το 5o Run Together ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Το 5o RunTogether ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Μία γιορτή του αθλητισμού έζησαν όσοι έλαβαν μέρος στο 5ο Run Together powered by INTERSPORT & SAUCONY, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 14 Οκτωβρίου  στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, για 5η συνεχή χρονιά. Οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις πλημμύρισαν από δρομείς όλων των ηλικιών,που έτρεξαν σε ζευγάρια, παρέα με τον φίλο τους, το σύντροφό τους, τον αδερφό τους ή το παιδί τους.

Οι κάτοικοι της Αθήνας, και όχι μόνο, βρήκαν μια μοναδική ευκαιρία να αθληθούν και παράλληλα να στηρίξουν μια διοργάνωση με καλό σκοπό. Περισσότερα από 1.200 άτομα έτρεξαν μαζί, στον πιο διασκεδαστικό αγώνα δρόμου που γίνεται στην Ελλάδα και χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά της «Κιβωτού του κόσμου». Ο καιρός ήταν ιδανικός, η οργάνωση άρτια και έτσι το5ο Run Together powered by INTERSPORT & SAUCONY που έγινε στον εμβληματικό χώρο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων πέρασε στην ιστορία σαν μια από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις που πλέον γίνεται θεσμός.

Τα χιλιάδες χαμόγελα και η χαρά όσων συμμετείχαν ήταν ο στόχος των διοργανωτών και το πέτυχαν βλέποντας παιδιά και μεγάλους να μπαίνουν μαζί στον τερματισμό και να παρακινούν ο ένας τον άλλον σε μία γιορτή της συνεργασίας. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης ξεκίνησε με την προθέρμανση που ανέλαβε η ομάδα του theConcept Terminal του Γιώργου Ξηρού, που πραγματικά ξεσήκωσε τα πλήθη!

Οι δρομείς μετά το ζέσταμα πήραν τη θέση τους στην εκκίνηση με τους αγώνες των 3, 6 και 9 χλμ να ξεκινούν, και ένα ποτάμι κόσμου να τρέχει στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Στον χώρο του τερματισμού αρκετές εκπλήξεις περίμεναν τουςδρομείς. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο resting area, προσφορά της ΙΚΕA, Χορηγού της διοργάνωσης,είχαν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν μετά τον αγώνα παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Λίγο πιο δίπλα μπορούσαν να δοκιμάσουν τη νέα συλλογή της SAUCONYμε την επαναστατική τεχνολογία “EVERUN” αλλά και την εξειδικευμένη υπηρεσία της INTERSPORT, INTERSPORT Footscan, σχετικά με τη μορφολογία του πέλματος. Παράλληλα, σπουδαστές των ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean Collegeπρόσφεραν μασάζ αποθεραπείας και face painting για τους μικρούς μας φίλους!

Για την αναπλήρωση της ενέργειας των δρομέων φρόντισε η ΔΕΛΤΑ προσφέροντας χυμούς αλλά και το VIBE, το μοναδικό ενεργειακό ποτό με χυμό φρούτων, φυσική καφεΐνη, γκουαρανά και βιταμίνες. ToΦυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος ήταν εκεί για την απαραίτητη ενυδάτωση των συμμετεχόντων καθώςκαι η DOLEπου πρόσφερε μπανάνες.

Ξεχωριστό χρώμα στη διοργάνωση έδωσε η Micro Scooters Greece με ειδικά διαμορφωμένο χώρο για βόλτες και test rides με τα Micro Scooters, για παιδιά αλλά και τους ενήλικες! Ευχαριστούμε πολύ τους Χορηγούς της διοργάνωσης EUROBANK και τα ΙΚΕΑ. Τους Υποστηρικτές το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, τηνDOLE, τη ΔΕΛΤΑ, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το MediterraneanCollege, το StudioOne και τη σχολή ναυαγοσωστικήςLifeguardHellas.

Πολύ σημαντική και η συνεισφορά των Χορηγών επικοινωνίας ΕΡΤ,  ΕΡΑ ΣΠΟΡ, NOVA, του ομίλουRealGroup (RealNews, RealFM και Real.gr), των ραδιοφωνικών σταθμών KISSFM 92,9, PEPPER 96,6 και Sfera 102,2, των running portals RunNFun, RunningNews, RunnerMagazine, AthleticsMagazine, IRunMag και GoRun.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Οι αγώνες των 3, 6 και 9 χιλιομέτρων είχαν μεγάλο συναγωνισμό σε όλες τις επι μέρους κατηγορίες με τους πρώτους νικητές σε όλες τις κατηγορίες να κερδίζουν runningπαπούτσια SAUCONY.

3 ΧΛΜ

Με παιδί

1    6    3038    ΝΙΚΗ ΤΣΑΚΟΓΙΑ –  ΧΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ   KID    00:13’46″301
2    7    3196    ΣΤΑΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ – ΙΑΣΩΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ   KID    00:13’49″623
3    9    3142    ΑΡΗΣ ΚΑΖΑΝΑΣ –  ΘΩΜΑΣ ΚΑΖΑΝΑΣ    KID    00:14’22″761

Άνδρες

1    1    3262    ΧΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ – IΟΥΛΙΟΣ ΑΡΜΑΟΣ   M-M    00:11’05″048
2    2    3036    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ –  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΝΙΑΡΗΣ   M-M    00:11’48″371
3    4    3166    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ –  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ   M-M    00:13’18″060

Άνδρας – Γυναίκα

1    3    3322    ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ –  ΛΕΛΑ ΣΑΓΚΑ    M-W    00:12’35″954
2    5    3188    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ –  ΣΟΦΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ   M-W    00:13’23″712
3    8    3210    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΩΝΑΣ –  ΔΗΜΗΤΡΑ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ   M-W    00:13’52″261

Γυναίκες

1    17    3088    ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΥ –  ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ   W-W    00:15’38″064
2    23    3192    ΛΗΔΑ  ΓΚΙΒΑΛΟΥ – EΥΗ ΝΤΑΦΛΑ   W-W    00:17’07″309
3    34    3070    ΔΑΝΑΗ ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΘΩΜΑ –  ΘΩΜΑΪΔΑ ΧΑΤΖΗΘΩΜΑ   W-W    00:17’57″489

6 ΧΛΜ

Με Παιδί

1    49    6138    ΟΛΕΒΑ ΓΚΟΡΜΠΟΥΝΟΒΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΚΟΡΜΠΟΥΝΟΒΑ   KID    00:38’40″037
2    57    7300    ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗΣ  – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗΣ     KID    00:39’31″041
3    101    6192    ΜΑΡΙΑ ΖΟΥΚΗ –  ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΟΥΚΗΣ   KID    00:42’12″954

Άνδρες

1    1    7020   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΙΑΡΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΨΗΛΟΣ   Μ-M    00:24’30″251
2    5    7028   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΙΝΑΣ  – ###(GDPR)    M-M    00:30’39″231
3    6    6112    ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ –  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ    M-M    00:31’24″412

Άνδρας – Γυναίκα

1    2    6188    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ –  ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΡΥΦΩΝΑ   M-W    00:27’40″379
2    3    6106    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗ –  ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ   M-W    00:30’19″342
3    4    6190    ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ –  ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ   M-W    00:30’36″972

Γυναίκες

1    12    7202   ΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ – ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ  –     W-W    00:33’12″390
2    36    6338    ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ –  ΠΕΝΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ W-W    00:37’24″884
3    42    6228    ΦΛΩΡΙΚΑ ΤΣΙΠΑ  –  ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΙΠΑ   W-W    00:37’50″621

9ΧΛΜ

Με παιδί

1    64    9040    ΝΙΚΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ –  ΣΑΝΗ ΑΔΑΜΙΔΗ   KID    01:09’15″324

Άνδρες

1    1    9848    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ M-M    00:37’10″538
2    2    9850    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΝΤΕΡΗΣ – ##### ##### (GDPR)   M-M    00:41’59″992
3    3    9856    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ – ΛΑΚΑΪ ΑΓΓΕΛΟΣ MM-M    00:42’35″069

Άνδρας – Γυναίκα

1    9    9096    ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ –  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ    M-W    00:48’31″135
2    11    9034    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ –  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ    M-W    00:49’05″677
3    16    9022    ΡΕΒΕΚΚΑ  ΚΟΝΔΥΛΗ  –  ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ     M-W    00:50’53″420

Γυναίκες

1    12    9076    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΩΡΑΙΤΟΥ –  ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΩΡΑΙΤΟΥ    W-W    00:49’11″464
2    22    9140    ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΟΥΤΣΗ – ΑΙΜΙΛΙΑ ΜΠΟΥΤΣΗ    W-W    00:52’38″142
3    40    9922   ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ – ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΝΤΟΥ   W-W    00:58’15″122

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο www.runtogether.gr

Send this to a friend