«Γίνε και εσύ κομμάτι της ιστορίας»

"Γίνε και εσύ κομμάτι της ιστορίας"

Αρχισε ήδη να προβάλλεται παντού τo επίσημο video του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας με τίτλο «γίνε και εσύ κομμάτι της ιστορίας»

Πρόκειται για ένα βίντεο διάρκειας 35 δευτερολέπτων, που χρησιμοποιεί την αιχμή της τεχνολογίας των 3D motion graphics και έχει ως πρωταγωνιστή έναν δρομέα η έμπνευση του οποίου προήλθε από έναν αρχαίο μελανόμορφο αμφορέα.

Μέσα από το video, εκτός από την προσπάθεια του αθλητή αναδεικνύεται έντονα η συμβολή των θεατών, οι οποίοι με τις επευφημίες και τα χειροκροτήματά τους ενθαρρύνουν τον δρομέα και τον βοηθούν να βρει τις δυνάμεις για να φτάσει στο Καλλιμάρμαρο.

Ο ΣΕΓΑΣ επιθυμεί, μέσα από αυτή την επικοινωνιακή και καλλιτεχνική δημιουργία, να προσκαλέσει τους πολίτες της Αθήνας, να βγουν σε κάθε σημείο της ιστορικής διαδρομής αλλά και να προσέλθουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να ενθαρρύνουν τους δρομείς και να τους «σπρώξουν» με το χειροκρότημά τους μέχρι τη γραμμή του τερματισμού.

Previous ArticleNext Article

Από την EXPO στον Αυθεντικό με οδηγό τον Γιάννη Αργυρόπουλο (vid)

Από την EXPO στον Αυθεντικό με οδηγό τον Γιάννη Αργυρόπουλο (vid)

Συνεργάτης, φίλος και κυρίως έτοιμος για όλα. Ο Γιάννης Αργυρόπουλος για άλλη μια φορά με την κάμερά του κατάφερε να… αναστατώσει και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Από την έκθεση μέχρι τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο, όλα σε ένα νοικοκυρεμένα!

Δείτε το βίντεο που δεν θα συζητηθεί γιατί για να το συζητήσεις πρέπει να σταματήσεις να γελάς!

Βρείτε το κανάλι John Argiropoulos στο youtube και ακολουθήστε το με ένα κλικ ΕΔΩ

Μια δυνατή εμπειρία το XTERRA OWS Challenge

Μια δυνατή εμπειρία το XTERRA OWS Challenge

Μια ξεχωριστή κολυμβητική εμπειρία για όλους ήταν το XTERRA O.W.S.Challenge που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 3-4 Νοεμβρίου στη Βάρκιζα. Μια δυναμική διοργάνωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και θεατές που την παρακολούθησαν.

Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και η XTERRAGreece – TRIMORE διοργάνωσαν όχι απλά έναν κολυμβητικό αγώνα αλλά ένα διήμερο «ταξίδι» γεμάτο αθλητισμό και ψυχαγωγία!

Ας δούμε μέσα από το επίσημο video  της διοργάνωσης όσα συνέβησαν στην Βάρκιζα!

Η μικρή Γλυκερία Σκάρκου στην κάμερα της ΕΡΤ

Η μικρή Γλυκερία Σκάρκου στην κάμερα της ΕΡΤ

Για τη συμμετοχή της στον αγώνα των 10 χλμ, την 4η θέση που κατέκτησε, αλλά και για το πως καταφέρνει να συνδυάζει την τα μαθήματά της με την προπόνηση, μίλησε η Γλυκερία Σκάρκου στην κάμερα της ΕΡΤ και την Βίκυ Σπύρου.

Δείτε τι είπε:

Send this to a friend