To πρόγραμμα των αγώνων

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

RunGreece Λάρισα 5 &10 χλμ 2016

27/03/2016 @ 08:00 - 17:00 EEST

Run Greece Λάρισα 2018 & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ.

Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5 & 10χλμ αλλά και τον Αγώνα Παιδιών του RUN GREECE – Λάρισα μπορούν να γίνουν είτε μέσω της παρούσας ιστοσελίδας (πατήστε εδώείτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που μπορείτε να προμηθευθείτε από την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2016, από:

– Γραφεία Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Παναγούλη 2 (3ος όροφος): Δευτέρα – Παρασκευή, 09.00-14.00 & 18.00-20.00

και από 1 Μαρτίου έως 22 Μαρτίου  στα παρακάτω σημεία:

– Περιφέρεια Θεσσαλίας (ισόγειο), Κουμουνδούρου & Παπαναστασίου: Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00-13.00

– Δήμο Λαρισαίων, Ίωνος Δραγούμη 1: Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00-13.00

Η συμπληρωμένη αίτηση θα πρέπει να επιστραφεί σε ένα από τα τρία αυτά σημεία και όχι οπουδήποτε αλλού.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή έως την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 15 Μαρτίου 2016 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τυπωμένο το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους (το νούμερο δηλαδή με το οποίο θα τρέξουν).

Εγγραφές μετά τις 22 Μαρτίου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 στο Κεντρο Εγγραφών ”ΘΕΑΤΡΟ ΟΥΗΛ” (Άνθιμου Γαζή 29 & Κουμουνδούρου), από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 4.500 δρομείς.

Αγώνας 10χλμ: 800

Αγώνας 5χλμ: 2800

Αγώνας Παιδιών: 900

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στον αγώνα έχει συμβολική συνδρομή 5 Ευρώ για τους αγώνες δρόμου 5 & 10χλμ.

Η πληρωμή της συνδρομής αυτής μπορεί να γίνει:

(α) είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής,

(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό 08048057981 (Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ – ΙΒΑΝ: GR0601100800000008048057981, Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΕΓΑΣ)

(γ) είτε με μετρητά κατά την παράδοση της συμπληρωμένης αίτησης εγγραφής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης με φαξ ή email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 210 9331152, email: [email protected]).

ENHMEΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ

Σε περίπτωση που κάνετε online εγγραφή ή δηλώσετε το email σας στην έντυπη αίτηση συμμετοχής που θα συμπληρώσετε, θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες. Οι επιβεβαιωμένες δηλώσεις συμμετοχής θα λάβουν ένα δεύτερο email από τη διοργάνωση τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα (bib number) και τις οδηγίες παραλαβής του.

Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε πάνω στην αίτηση συμμετοχής σας, τότε μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας από αυτήν την ιστοσελίδα πατώντας στο πεδίο Λίστες Εκκίνησης που θα αναρτηθούν τρεις μέρες πριν τον αγώνα ή εναλλακτικά το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 στο Κεντρο Εγγραφών ”ΘΕΑΤΡΟ ΟΥΗΛ”, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους στον αγώνα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών ‘‘ΘΕΑΤΡΟ ΟΥΗΛ” το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 και ώρα 10.00 – 20.00.

Οι δρομείς θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς συμμετοχής τους με βάση τον αριθμό τους ανά αγώνα.

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται  με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του και της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου(διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Για τον δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας ή αλλου επίσημου εγγράφου και το αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα για τον οποίον παραλαμβάνει. Διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί είτε να το δει από αυτήν την  ιστοσελίδα στην ενότητα Λίστες Εκκίνησης, είτε στις καταστάσεις που θα έχουν αναρτηθεί σε ευκρινές σημείο στο Κέντρο Εγγραφών.

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει:

  • Φάκελο με (ισχύει για τους συμμετέχοντες στους αγώνες 5 & 10χλμ):

τον αριθμό συμμετοχής & το «chip» χρονομέτρησης

παραμάνες για τον αριθμό

αυτοκόλλητο για την τσάντα του δρομέα

  • Τσάντα δρομέα
  • Τεχνικές Οδηγίες

Στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών, ο αριθμός συμμετοχής και οι παραμάνες δεν δίνονται σε φάκελο αλλά χωριστά, καθώς δεν περιλαμβάνεται chip χρονομέτρησης (δεν γίνεται χρονομέτρηση στον Αγώνα Παιδιών)

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27/03/2016
Ώρα:
08:00 - 17:00 EEST
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,
Ιστότοπος:
http://www.run-greece.gr/

Διοργανωτής

ΣΕΓΑΣ
Ιστότοπος:
www.segas.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Λάρισα
Λάρισα, Θεσσαλίας Ελλάδα + Χάρτης Google
Ιστότοπος:
http://www.run-greece.gr/
Σε περίπτωση που έχετε οποιαδηποτε ερώτηση ή θέλετε να μας ενημερώσετε για κάποιον αγώνα που δεν υπάρχει στο πρόγραμμά μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στο [email protected]

To Καλεντάρι ενημερώνεται συνεχώς!

x
Send this to a friend