H Garmin στηρίζει το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού!

H Garmin στηρίζει το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού!

Τους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Buenos Aires 2018, επιβράβευσε η Garmin σε μία ειδική εκδήλωση στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, παρουσία του Προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου.

Η Garmin παρέδωσε ρολόγια στους επτά αθλητές και αθλήτριες που τον περασμένο Οκτώβριο ανέβηκαν στο βάθρο, στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση για νέους ως 18 ετών και σίγουρα θα κάνουν τα επόμενα χρόνια με τα κατορθώματα τους, υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Τα ρολόγια παρέλαβαν η πρωταθλήτρια του ακοντισμού Ελίνα Τζένκο, οι αθλήτριες της κωπηλασίας Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου καθώς και ο ιστιοπλόος Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης, που κατέκτησαν χρυσά μετάλλια. Επίσης ρολόγια πήραν ο κολυμβητής Σάββας Θώμογλου που ήταν ασημένιος Ολυμπιονίκης και η Φανή Τζέλη (τάεκβοντο), Ολγα Φιάσκα (βάδην) και Αντωνία Σακελλαρίδου (τραμπολίνο), που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Όλοι οι αθλητές ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, γιατί με την προσφορά της Garmin ενισχύθηκαν τεχνολογικά στην προσπάθεια τους κι έχουν πλέον έναν πολύτιμο «σύμμαχο» στην αθλητική τους καριέρα.

Για την Garmin, που είναι η κορυφαία εταιρεία τεχνολογικών προϊόντων για το τρέξιμο, την ποδηλασία, την κολύμβηση και όχι μόνο, η εμπορική διευθύντρια Νάνσυ Ζαμπέλη εξέφρασε τη χαρά της που στέκεται στο πλευρό των καλύτερων νέων αθλητών της Ελλάδας.

«Η Garmin στηρίζει διαχρονικά τον αθλητισμό μέσω της Team Garmin Greece που αριθμεί πάνω από 30 αθλητές και χαιρόμαστε ιδιαίτερα με τις επιτυχίες όλων των αθλητών που προβάλλουν διεθνώς τη χώρα μας. Αυτή τη φορά στηρίζουμε με μεγάλη χαρά το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού, καθώς τα συγκεκριμένα παιδιά που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουν πολλές επιτυχίες για την Ελλάδα, στο υπόλοιπο της αθλητικής τους καριέρας».

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος τόνισε: «Είναι μεγάλη η χαρά μου, που συναντώ για μία ακόμα φορά αυτά τα παιδιά, που μας έκαναν υπερήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων. Και χαίρομαι επίσης, που μία σπουδαία εταιρεία όπως η Garmin, στέκεται στο πλευρό τους και τους παρέχει σημαντική βοήθεια για να συνεχίσουν ακόμα καλύτερα τις προπονήσεις και την προσπάθεια τους, να φέρουν νέες διακρίσεις στην Ελλάδα. Μακάρι το παράδειγμα της Garmin να το ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την αθλητική νεολαία της χώρας μας».

Previous ArticleNext Article

Με ένα σμπάρο τρία BIO TONICS!

Τρία εξαιρετικά συμπληρώματα διατροφής με μόνο 23,10 ευρώ, τα οποία θα βρείτε μόνο στο φαρμακείο σας!

Ζητήστε από το φαρμακοποιό σας το MULTI TONIC την πολυβιταμίνη με τα 33 αγνά θρεπτικά συστατικά που καλύπτουν μεγάλο εύρος των λειτουργιών του οργανισμού και ταυτόχρονα ζητήστε την Βιταμίνη Β12 1000mcg μαζί με την Βιταμίνη C 500mg των BIO TONICS ώστε να δώσετε ενέργεια στον οργανισμό και να θωρακίσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Ο παραγωγός

Τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής παρασκευάζονται από την Ελληνική Εταιρία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής Amhes, με τα πιο αγνά θρεπτικά συστατικά σε συνθήκες GMP / ISO 9001 / ISO 22000

Καινοτομία! Τα BIO TONICS κυκλοφορούν μόνο στα φυσικά φαρμακεία, δίνοντας σας την ευκαιρία να έχετε την συμβουλή του Φαρμακοποιού σας και ταυτόχρονα απαλλάσσοντας σας από αναμονές και επιπλέον κόστη μεταφοράς/αντικαταβολής, χωρίς να ταλαιπωρείται το προϊόν από πιθανές κακές συνθήκες μεταφοράς

Τονωθείτε ποιοτικά και οικονομικά! Μόνο με 23,10 ευρώ!

Αν ο φαρμακοποιός σας δεν τα έχει ήδη στο ράφι του, ζητήστε του να σας τα προμηθεύσει από την φαρμακαποθήκη του, ακόμη και με αυτό τον τρόπο σε λίγες ώρες θα τα έχετε στα χέρια σας.

Ακόμη να γίνετε BIO TONICS?

Δείτε περισσότερα  www.biotonics.com

 

Η Garmin Greece συμμετέχει στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή» στο δρόμο για το Τόκιο!

Νάνσυ Ζαμπέλη, Σπύρος Καπράλος, Ανδρέας Βαζαίος - Κάτω: Τάσσος Κανελόπουλος, Απόστολος Χρήστου, Άννα Ντουντουνάκη, Απόστλος Παπαστάμος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Θεόδωρος Σκορδίλης

Την έμπρακτη στήριξή της στον Ελληνικό αθλητισμό, έδειξε για ακόμα μία φορά η Garmin Greece, η οποία επισημοποίησε τη συμμετοχή της στο πρωτοποριακό πρόγραμμα «Υιοθετήστε ένα Αθλητή» της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Έτσι, η Team Garmin Greece μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, καθώς σε αυτή εντάσσεται πλέον και η αφρόκρεμα της ελληνικής κολύμβησης, με τους Ανδρέα Βαζαίο, Απόστολο Παπαστάμο, Απόστολο Χρήστου Άννα Ντουντουνάκη και Κωνσταντίνο Εγγλεζάκη που έχουν ήδη προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Απόστολος Παπαστάμος, Απόστολος Χρήστου, Ανδρέας Βαζαίος

Επιπρόσθετα, η Garmin Greece δεσμεύτηκε πως θα υποστηρίξει και όποιον άλλο Έλληνα κολυμβητή εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, συμβάλλοντας έτσι έμπρακτα στο στόχο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, που είναι η μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση με τα ελληνικά χρώματα.

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ Νάνσυ Ζαμπέλη δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη χαρά αλλά και τιμή για εμάς να συμμετέχουμε σε αυτό σπουδαίο εγχείρημα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και να στηρίζουμε τους Έλληνες αθλητές στην προσπάθειά τους να βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Απόστολος Χρήστου, Απόστλος Παπαστάμος, Άννα Ντουντουνάκη, Θεόδωρος Σκορδίλης Ανδρέας Βαζαίος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ, Σπύρος Καπράλος, δήλωσε: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Garmin Greece να συμμετάσχει στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή». Στόχος μας είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες αθλητές, να δώσουν το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Ανδρέας Βαζαίος

 

Απόστολος Παπαστάμος

 

‘Αννα Ντουντουνάκη

 

Απόστολος Χρήστου
Ανδρέας Βαζαίος, Άννα Ντουντουνάκη, Απόστλος Παπαστάμος, Απόστολος Χρήστου
x

Send this to a friend