ASICS MetaRide: Τρέξε περισσότερο ακόμα πιο εύκολα 1761

ASICS MetaRide: Τρέξε περισσότερο ακόμα πιο εύκολα

Η εταιρεία που πάντοτε «άνοιγε δρόμους» με την εξειδίκευσή της στο running έκανε και πάλι το θαύμα της: η ASICS παρουσιάζει το νέο της μοντέλο που φέρει το όνομα MetaRide και υπόσχεται να κάνει ακόμα πιο εύκολο το τρέξιμό σας μειώνοντας κατά 20% την κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκειά του.

Η πρόκληση για την ASICS

Να δημιουργήσει ένα καινούργιο παπούτσι που θα βοηθά τους δρομείς να τρέξουν περισσότερο με λιγότερη προσπάθεια.

Τα γεγονότα:

Η απώλεια ενέργειας κατά τη διάρκεια του τρεξίματος κατανέμεται ως εξής:

⇒ 63% κατά την πρόσκρουση
⇒ 30% κατά την προώθηση και
⇒ 7% κατά το δρασκελισμό.

Το MetaRide υπόσχεται μείωση της χαμένης ενέργειας και λιγότερη κίνηση στον αστράγαλο του δρομέα κατά τη διάρκεια του τρεξίματός του.

Πως το επιτυγχάνει:

Στην φάση της πρόσκρουσης: 

⇒ Κατά την πρσγείωση του ποδιού με την φτέρνα, ωθεί προς τα εμπρός το μεσαίο τμήμα του
⇒ Τοποθετεί στο κέντρο το βάρος του σώματος
⇒ Προσφέρει αποτελεσματική προστασία.

Στην φάση της προώθησης:

⇒ Εξασφαλίζει μικρότερη κίνηση στον αστράγαλο
⇒ Προστατεύει τον τένοντα περιορίζοντας την ένταση στην περιοχή
⇒ Δημιουργεί μικρότερο φορτίο στη γάμπα.

Κατά το διασκελίσμο:

⇒ Χαρίζει γρηγορότερη μετάβαση από το ένα βήμα στο άλλο
⇒ Εξασφαλίζει και σε αυτή την διαδικασία μικρότερη κίνηση στον αστράγαλο
⇒ Ενισχύει την κίνηση με το δυναμικό μπροστινό μέρος
⇒ Παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα συστροφής

Αποτελέσματα:

⇒ 19.1% μείωση απώλειας ενέργειας με τον περιορισμό της κίνησης του αστραγάλου.
⇒ Εντυπωσιακή εφαρμογή και εξαιρετική πρόσφυση.
⇒ Βελτίωση δρομικής αποδοτικότητας

Απευθύνεται:

Σε δρομείς με ουδέτερο πάτημα που έρχονται σε επαφή με το έδαφος στο πίσω μέρος του ποδιού τους (φτέρνα) και έχουν βάρος έως 90 κιλά. Ιδανικό για pace από 7’/km μέχρι 3.45’’/km.

Χαρακτηριστικά:

Βάρος: 300gr (ανδρικό) – 275gr (γυναικείο)
Drop: 0 (zero) !!!
Τεχνολογίες:
Guidesole
3D Guidance Line
Gripsole
Metacluch
Circular Knit Upper
Starshape eyelet
Luxurius Interior

Συμπερασματικά:

Το MetaRide είναι το παπούτσι του παρόντος και του μέλλοντος. Απευθύνεται σε δρομείς όλων των αποστάσεων και όλων των ταχυτήτων και προσφέρει καλύτερη δρομική οικονομία, υψηλή ποιότητα κατασκευής και καινοτόμες τεχνολογίες που μόνο η ASICS μπορεί να εγγυηθεί.

Previous ArticleNext Article

Η Herbalife Nutrition στηρίζει την ελίτ της ελληνικής ποδηλασίας ! 144

Η Herbalife Nutrition αποδεικνύει έμπρακτα ακόμη μία φορά τη στήριξή της προς τους Έλληνες αθλητές, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τους Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη, πρωταθλητές της Ελληνικής Ποδηλασίας.

Από το 2019,  στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθετήστε έναν Αθλητή» , η Herbalife Nutrition με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife 24, ανήκει και επίσημα στη μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», ενισχύοντας την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκυο 2020».

Μάλιστα, πρόσφατα ο Χρήστος Βολικάκης πέτυχε το μεγάλο στόχο της πρόκρισής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, έχοντας ήδη συμμετάσχει σε αυτούς του Πεκίνο, του Λονδίνου και του Ρίο. Επιπλέον, ο Χρήστος αναδείχθηκε Κυπελλούχος Κόσμου στο Omnium για το 2019 και αποτελεί το Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης στο ίδιο αγώνισμα.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία, η Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη νέα αυτή συνεργασία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Έλληνες αθλητές και ιδιαίτερα στον Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη καθώς είμαστε σίγουροι ότι αυτά τα παιδιά, θα κάνουν όλους τους Έλληνες χαρούμενους και υπερήφανους»!

Η «Καραμολέγκος» στηρίζει το 14ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας 128

Πιστή στο στόχο να φέρει το «ψωμί ξανά» στην καθημερινότητα του Έλληνα καταναλωτή, η «Καραμολέγκος»  έλαβε μέρος ως περήφανος χορηγός στο 14ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας, στο Royal Olympic Athens Hotel από τις 27 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2020.

Στην Καραμολέγκος, παράγουμε καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία ψωμιών και αρτοποιημάτων, κορυφαίας διατροφικής αξίας. Έτσι, δημιουργήσαμε μια σειρά ψωμιών που φέρνουν ξανά το ψωμί στην καθημερινή διατροφή του Έλληνα. Μια σειρά που, πέρα από την δεδομένη απόλαυση, αποτελεί σύμμαχο υγείας, ακόμα και για άτομα με ειδικές διατροφικές ανάγκες. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει τα ψωμιά  Slim Toast, Lower carb και το Χωρίς προσθήκη σε Αλάτι και Ζάχαρη, προϊόντα που έχουν βραβευτεί και τα 3 στα πρόσφατα Health Diet Awards, για τη συμβολή τους στην υγιεινή διατροφή.

Κατά το συνέδριο, έγινε ειδική αναφορά στο  ψωμί «Slim Toast», το οποίο περιέχει άλευρα από ρίζα γλυκομαννάνης και συστήνεται από την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ), καθώς συμβάλλει στην απώλεια βάρους, στο πλαίσιο δίαιτας μειωμένων θερμίδων. Μόλις με 3 φέτες «Slim Toast» την ημέρα, συνοδευόμενες κάθε φορά από 1-2 ποτήρια νερό, φτάνουν για να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην ελληνική πραγματικότητα, 6 στους 10 Έλληνες είναι παχύσαρκοι ή υπέρβαροι. Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό των παχύσαρκων ατόμων φτάνει το 22,5%, ενώ αυτό των υπέρβαρων ξεπερνάει το 35%. Η εταιρεία «Καραμολέγκος» δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρών σε ένα τέτοιο Συνέδριο, προβάλλοντας τα προϊόντα της, αλλά και ενημερώνοντας με διαφορετικά μέσα την επιστημονική κοινότητα που συμμετείχε.

Συγκεκριμένα, ο δρ. Ευθύμιος Καπάνταης, Παθολόγος, παρουσίασε μια δορυφορική διάλεξη, με τίτλο «Το ψωμί στην υπηρεσία της Ιατρικής», με πλούσιο επιστημονικό υλικό, που επιβεβαιώνει την ανάγκη ύπαρξης του ψωμιού από το καθημερινό τραπέζι των Ελλήνων Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα, στο χώρο του περιπτέρου να γνωρίσουν από κοντά τα τρία προιόντα και να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά και οφέλη τους από εκπαιδευμένη ομάδα ανθρώπων.

Αναφορικά με το συνέδριο, κατά τη διάρκειά του οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες πάνω σε επίκαιρα θέματα που αφορούν στην πρόληψη και τη θεραπευτική αντιμετώπιση όλων των παθολογικών καταστάσεων που σχετίζονται με την παχυσαρκία, μέσα από ενδιαφέρουσες διαλέξεις και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης. Καταξιωμένοι στον τομέα τους επιστήμονες, μετέφεραν τις πλέον σύγχρονες γνώσεις σε συνδυασμό με την πλούσια εμπειρία τους, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στους γιατρούς αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες υγείας που αντιμετωπίζουν μεταβολικά νοσήματα, να διατηρήσουν υψηλού επιπέδου συνεχιζόμενη μεταπτυχιακή εκπαίδευση.

x
Send this to a friend