7 λόγοι που πρέπει να κάνεις σανίδα κάθε μέρα

7 λόγοι που πρέπει να κάνεις σανίδα κάθε μέρα

H «σανίδα» και είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές στατικές ασκήσεις διαχείρισης σωματικού βάρους.

Παρακάτω θα δείτε μια πρόκληση που δοκιμάζεται από πολλούς ανθρώπους σε διαφορετικές χώρες του κόσμου και ο βασικός τους σκοπός είναι να αποδείξουν πως πραγματικά μια στατική άσκηση που αν γίνει σωστά μπορεί να αλλάξει το σώμα.

Η «σανίδα» είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές στατικές ασκήσεις διαχείρισης σωματικού βάρους για να ενισχυθεί ο κορμός και τα άλλα μέρη του σώματος.

Μπορείτε σιγά-σιγά να αυξήσετε τα επίπεδα και τον χρόνο διάρκειας της άσκησης κάθε φορά επαναλαμβάνοντάς την σε περίοδο 4 εβδομάδων που κρατά η πρόκληση. Πρέπει να ξεκινήσετε με 20 δευτερόλεπτα αρχικά και σταδιακά να το αυξήσετε σε 4 λεπτά.

Δες το πλάνο ημερών και χρόνου

Ημέρα 1-20 δευτερόλεπτα

Ημέρα 2-20 δευτερόλεπτα

Ημέρα 3-30 δευτερόλεπτα

Ημέρα 4-30 δευτερόλεπτα

Ημέρα 5-40 δευτερόλεπτα

Ημέρα 6-ανάπαυση

Ημέρα 7-45 δευτερόλεπτα

Ημέρα 8-45 δευτερόλεπτα

Ημέρα 9-60 δευτερόλεπτα

Ημέρα 10- 60 δευτερόλεπτα

Ημέρα  11- 60 δευτερόλεπτα

Ημέρα 12-90 δευτερόλεπτα

Ημέρα 13-ανάπαυση

Ημέρα 14-90 δευτερόλεπτα

Ημέρα 15-90 δευτερόλεπτα

Ημέρα 16 έως 120 δευτερόλεπτα

Ημέρα 17-120 δευτερόλεπτα

Ημέρα 18 έως 150 δευτερόλεπτα

Ημέρα 19-ανάπαυση

Ημέρα 20-150 δευτερόλεπτα

Ημέρα 21 έως 150 δευτερόλεπτα

Ημέρα 22 έως 180 δευτερόλεπτα

Ημέρα 23-180 δευτερόλεπτα

Ημέρα 24 έως 210 δευτερόλεπτα

Ημέρα 25-ανάπαυση

Ημέρα 26-210 δευτερόλεπτα

Ημέρα 27-270 δευτερόλεπτα

Ημέρα28-όσο σας αρέσει και αντέχετε

Δείτε το βίντεο

Δείτε ακόμα: Ναι, η σανίδα είναι η καλύτερη άσκηση για τους κοιλιακούς. Την κάνεις σωστά;

Previous ArticleNext Article

Οι καλύτερες στιγμές του Μαραθώνιου Ναυπλίου 2019

Οι καλύτερες στιγμές του Μαραθώνιου Ναυπλίου

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου έδωσε στην δημοσιότητα το Επίσημο Βίντεο των αγωνιστικών εκδηλώσεων του Μαραθωνίου Ναυπλίου που έγινε με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή χιλιάδων δρομέων, συνοδευτικών προσώπων και επισκεπτών στις 3 Μαρτίου 2019.

Τρέξε στον 6o Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα

Τρέξε στον 6o Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα

Η Οργανωτική Επιτροπή του «6ου Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα 2019» παρουσίασε το  video προβολής του αγώνα, μίας σημαντικής συμμετοχικής, κοινωνικής, περιβαλλοντικής και αθλητικής διοργάνωσης με το μήνυμα της«Ελπίδας και της Αναγέννησης».

Τόκυο 2020:Τα σύμβολα των αθλημάτων

Τόκυο 2020:Τα σύμβολα των αθλημάτων

H διοργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο παρουσίασε τα σύμβολα των 50 αθλημάτων Όπως και το λογότυπα των Αγώνων έτσι και τα σύμβολα των αθλημάτων είναι σε μπλε και άσπρο φόντο, ενώ οι υπάρχουν μικρές αλλαγές σε ορισμένα εξ αυτών σε σχέση με το παρελθόν.

Φυσικά, έχουμε και ορισμένες νέες εισόδους και φυσικά αναφερόμαστε στο μπέιζμπολ, το σόφτμπολ, το καράτε, το σέρφινγκ και την αναρρίχηση που θα μπουν στο πρόγραμμα των Αγώνων.

Δείτε τα όλα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ρεκόρ συμμετοχών στο «KΑTERINI RUN 2019»

Ρεκόρ συμμετοχών στο «KΑTERINI RUN 2019»

Άτομα όλων των ηλικιών, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από την Κύπρο, από 11 ευρωπαϊκές η χώρες, δεκάδες εθελοντές, μουσικά σχήματα, 2200 συνολικά εγγραφές αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση και μία από τις ομορφότερες και γρηγορότερες διαδρομές της χώρας αποτελούν στοιχεία που συνέθεσαν την ταυτότητα της μεγάλης αθλητικής, πολιτιστικής γιορτής: «10ος Ημιμαραθώνιος KATERINI RUN 2019» (Ημιμαραθώνιος, 5χλμ, 1000 μ) που διοργανώθηκε την  Κυριακή 3 Μαρτίου.

Ορεινό κάλεσμα στη μοναδική Ύδρα από το Δημήτρη Θεοδωρακάκο

Ορεινό κάλεσμα στη μοναδική Ύδρα από το Δημήτρη Θεοδωρακάκο

Μπορούν βουνίσια μονοπάτια να μας οδηγήσουν σε ένα νησί; Φυσικά και μπορούν  και το διήμερο 6-7 Απριλίου 2019 μας οδηγούν στη μοναδικής ομορφιάς Υδρα. H διοργάνωση – θεσμός Hydra’ sTrail Event μας προσκαλεί να ζήσουμε την απόλυτη αθλητική εμπειρία με ένα αθλητικό πρόγραμμα για δυνατούς αθλητές, για ερασιτέχνες και για παιδιά.  Ο κορυφαίος δρομέας ορεινού τρεξίματος Δημήτρης Θεοδωρακάκος μας «συστήνει» τις διαδρομές στο επίσημο video της διοργάνωσης.

Πληροφορίες: https://hydrastrail.gr/

 

 

Η μοναδική ομορφιά του Ζagori Mountain Running

Η μοναδική ομορφιά του Ζagori Mountain Running

Ετοιμαστείτε για ένα ακόμη μοναδικό ταξίδι στα μονοπάτια του 9ου Zagori Mountain Running! Κάθε αγώνας αποτελεί και μια ξεχωριστή εμπειρία για τους συμμετέχοντες, σε έναν τόπο που σου αποκαλύπτει απλόχερα την ομορφιά του! Εικόνες, στιγμές, συναισθήματα, συγκίνηση και προσμονή, όλα όσα θα ζήσουμε μαζί κι αυτό το καλοκαίρι!! Οι εγγραφές ανοίγουν την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου.

x

Send this to a friend