Ο Ημιμαραθωνίος της Αθήνας είναι πρεσβευτής της πόλης στο εξωτερικό

7ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας - Athens Half Marathon 2018

Ανοιχτό κάλεσμα στους Αθηναίους, στους Έλληνες, αλλά και στους επισκέπτες της πρωτεύουσας να συμμετάσχουν στον 5ο  Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, έστειλαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς που πήραν μέρος στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο Ημιμαραθώνιος γίνεται την Κυριακή 20 Μαρτίου σε συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με το Δήμο Αθηναίων και με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Αττικής κι όπως επισήμανε ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Θανάσης Βογιατζής, μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου στις 20.00,  μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν συμμετοχή υποβάλλοντας αίτηση στο Ζάππειο, όπου άνοιξε τις πύλες της, η  έκθεση Ηalf Marathon Expo2016.

Ο 5ος Ημιμαραθώνιος αναμένεται να ξεπεράσει τους 18.000 δρομείς σε όλους τους αγώνες, ενώ έχει ιδιαίτερη σημασία για τους πρωταθλητές, καθώς αποτελεί τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και οι νικητές στους άνδρες και στους γυναίκες θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου στο Άμστερνταμ.
OΠρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Χρήστος Τεντόμας εκπροσωπώντας τον Δήμο της Αθήνας τόνισε: «Ο 5ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι γεγονός. Είναι μεγάλη διοργάνωση και ευελπιστούμε να πετύχουμε τον στόχο των 20.000 δρομέων. Είναι ένας σταθερός θεσμός για την πόλη μας και βλέπουμε ότι ο κόσμος τον αγκαλιάζει. Οι συμμετοχές είναι αυξανόμενες ενώ θέλουμε να επισημάνουμε τον δρόμο των 3 χιλιομέτρων για τις οικογένειες αλλά και τα 1.000 μέτρα για τα ΑΜΕΑ.

Θέλουμε η διοργάνωση να γίνει πρεσβευτής της πόλης μας, ώστε να αναδείξει τις πτυχές της και να ενισχύσει την τουριστική κίνηση. Όλα αυτά τα χρόνια, ήταν εξαιρετική η συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τον ευχαριστούμε. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να σας ανακοινώσω και τη διοργάνωση στις 17 Απριλίου του Ποδηλατικού Γύρου και στις 21 Μαϊου, του 1ου Akropolis Run, με τον αγώνα να γίνεται βράδυ γύρω από την Ακρόπολη. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους μεγάλους χορηγούς BMWκαι ΑEGEANαλλά και τους υποστηρικτές. Το σύνθημα μας είναι, περισσότερος κόσμος στην Αθήνα, περισσότερη Αθήνα σε όλο τον κόσμο.»

Συνδιοργανωτής του 5ου Ημιμαραθωνίου είναι η Περιφέρεια Αττικής και ο εκπρόσωπος της Σπύρος Πάντζας δήλωσε: «Η σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία και το ευ αγωνίζεσθαι είναι αξίες που δημιουργούν ένα υγιές πρότυπο για τη νεολαία και την κοινωνία γενικότερα. Σε μια κοινωνία που βιώνει μια βαθύτατη κρίση ο αθλητισμός είναι η ιδανική διέξοδος. Ο Ημιμαραθώνιος είναι ένα γεγονός με χιλιάδες συμμετοχές από κάθε γωνία της χώρας και πολλές χώρες του κόσμου χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς. Είμαστε αρωγοί και συνδιοργανωτές και θέλουμε να συμβάλλουμε έμπρακτα. Ευχόμαστε η διοργάνωση να ξεπεράσει κάθε όριο συμμετοχών.»

Τη σημασία του Ημιμαραθωνίου στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας επισήμανε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος: «Ο Ημιμαραθώνιος είναι πιλότος για αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Ο ΣΕΓΑΣ έχει τη στήριξη του ΕΟΤ στη διάδοση της φιλοσοφίας του Μαραθωνίου. Ο Ημιμαραθώνιος μόνο θετική συμβολή έχει για την Αθήνα σε μια εποχή μάλιστα εκτός τουριστικής αιχμής.»

O Γενικός Συντονιστής του αγώνα Μάκης Ασημακόπουλος αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες των επιμέρους αγώνων, που εκτός του Ημιμαραθωνίου, είναι τα 5 χλμ, τα 3 χλμ για οικογένειες, τα 1.000 μέτρα για ΑΜΕΑ και Special Olympicsκαι πρόσθεσε: «Ο Ημιμαραθώνιος είναι νέο γεγονός, μόλις ο πέμπτος και έρχεται να γίνει την τρίτη Κυριακή κάθε Μαρτίου ώστε ο Ημιμαραθώνιος να αποτελεί το άνοιγμα της Άνοιξης. Γίνεται τώρα που είναι μήνας διακοπών για τη νεολαία, κυρίως για τους φοιτητές της Ευρώπης και της Αμερικής και θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ρεύμα προς τη χώρα μας. Να έχουμε έτσι πολλούς ξένους να έρχονται στην Αθήνα στο διάλλειμα των σπουδών τους και να έχουμε έτσι επέκταση τουριστικής σεζόν. »

Ο τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης Βαγγέλης Παπαποστόλου είπε: «Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα όπως και όλοι οι φορείς που υποστηρίζουν την οργανωτική δομή δηλαδή το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Τροχαία, το ΕΚΑΒ, και βεβαίως οι εθελοντές. Συνολικά 3000 άτομα θα έχουν στόχο οι πολλοί να τρέξουν με ασφάλεια. Έχουν ανακοινωθεί οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας που θα είναι κλειστό για τα αυτοκίνητα και οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα και την άνεση να έρθουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια όλων των αθλητών και αθλητριών. Θεωρώ επίσης ότι θα δούμε το καλύτερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς υπάρχει και το κίνητρο για τους  νικητές να προκριθούν αυτόματα στο Πρωτάθλημα Ευρώπης. Ο κάθε ένας πάντως από τους συμμετέχοντες θα προσπαθήσει να κατακτήσει το δικό του στόχο.»

Tα Special Olympic Hellasεκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Διονύσης Κοδέλλας: «Θα ήθελα εκ μέρους των Special Olympic Hellasνα ευχαριστήσω τον ΣΕΓΑΣ για την τιμή που μας κάνει να μας προσκαλεί στους μαραθωνίους και σε όλες τις εκδηλώσεις που κάνει. Τα Special Olympicείναι μία ειδική κατηγορία και για αυτό η πρόσκληση είναι ιδιαίτερη τιμητική. Κάθε φορά που ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας σε έναν τέτοιο αγώνα, η χαρά των αθλητών μας είναι πάρα πολύ μεγάλη και τώρα που τους είπαμε για τον Ημιμαραθώνιο, μέσα σε δύο ημέρες συγκεντρώθηκαν σχεδόν 250 άτομα. Η χαρά τους είναι μεγάλη όχι μόνο για τη συμμετοχή αλλά και για την ανταπόκριση που έχουν από τον κόσμο που αποθεώνει τους αθλητές των Special Olympicμε κάθε τρόπο και μας βοηθά να στέλνουμε το μήνυμα μας για την καλύτερη δυνατή κοινωνική ένταξη αυτών των τόσο ξεχωριστών ατόμων.»

Ο «οικοδεσπότης» Πρόεδρος του Ζαππείου Γιώργος Χρήστου ανέφερε: «Το Ζάππειο Μέγαρο εδώ και 120 χρόνια παρακολούθησε κάθε στιγμή της ιστορίας της πατρίδας μας και του ελληνισμού. Η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων θέλησε να αναδείξει όλες τις πλευρές του αθλητισμού και του Ολυμπισμού στη χώρα.  Ο Ημιμαραθώνιος είναι το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός κατά τη διάρκεια της Άνοιξης. Αποτελεί μοναδικό αγώνα και μία μεγάλη γιορτή στο κέντρο της  πόλης. Στόχος της διοργάνωσης να μεταβληθεί σε ένα πολύ μεγάλο γεγονός και ταυτόχρονα να  πρεσβεύει ιδανικά  τις αξίες του αθλητισμού.»

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η BMWκαι η AEGEAN, με την εκπρόσωπο του αερομεταφορέα Στέφανο Σαδόπουλο  να αναφέρει: «Ως κύριος εθνικός αερομεταφορέας είμαστε αρωγοί και συνεργοί στην προβολή του τουριστικού προϊόντος. Συμβάλλουμε στην προσπάθεια των αθλητών και στην προβολή της Αθήνας μέσω των καναλιών μας σε 45 αγορές.»

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν και τρεις πρωταθλητές:

Κώστας Πούλιος: «Μετά το 2013 που κατέκτησα την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, επιστρέφω φέτος. Με αυτόν τον αγώνα ανοίγει η αυλαία της περιόδου και θέλω να προσπαθήσω να πιάσω το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το δρομικό κίνημα έχει γιγαντωθεί και είναι σημαντικό ότι ο απλός δρομέας πλέον τρέχει δίπλα στον πρωταθλητή.»
Ράνια Ρεμπούλη: «Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και αποτελεί για μένα τεστ για τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στόχος μου είναι η νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και αυτομάτως η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενη που ο κόσμος έχει αντιληφθεί τα οφέλη από το τρέξιμο και την άθληση.»
Κώστας Γκελαούζος: «Χαίρομαι για τη συμμετοχή μου στον αγώνα και επιδίωξη μου είναι να αγωνιστώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτι που θα καταφέρω με τη νίκη μου στον Ημιμαραθώνιο. Αυτό το έξτρα κίνητρο για τους αθλητές θα συμβάλλει να υπάρξει έντονος ανταγωνισμός και ο δρόμος να χαρεί από το συναγωνισμό.»

Previous ArticleNext Article

Hike or Run: Γνωρίζουμε τις διαδρομές του Andros Trail Race

Hike or Run: Γνωρίζουμε τις διαδρομές του Andros Trail Race

Τις περπατήσαμε, τις τρέξαμε, τις γνωρίσαμε και συνεχίζουμε να τις απολαμβάνουμε! Η πεζοπορία και το τρέξιμο στη φύση και στα μονοπάτια δεν είναι ευεργετικά μόνο για την υγεία μας αλλά ξεδιπλώνουν μπροστά μας εικόνες, πολιτισμό, παλιές ιστορίες……ένα νησί ολόκληρο!

Περπατώντας ή τρέχοντας, δώσε και εσύ το δικό σου ρυθμό #SetThePace #androstrailrace2019

Αυτό το Σάββατο

Έλα αυτό το Σάββατο 24 Αυγούστου, να γνωρίσουμε μέρος της μεγάλης αγωνιστικής διαδρομής των 24χλμ του Andros Trail Race.

Συναντιόμαστε* στις 17.00 στο Μοναστήρι Αγιος Παντελεήμων/Πανάχραντος. Aκολουθούμε μέρος των πεζοπορικών διαδρομών Andros Routes no 1 & no 18.

Διασχίζουμε την καταπράσινη πλαγιά του Γερακώνα, με εκπληκτική θέα προς τη Χώρα και την κοιλάδα και καταλήγουμε στο χωριό Βραχνού, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα μας περιμένει με διάφορα «καλούδια’ .

Είναι απαραίτητο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είτε με mail είτε τηλεφωνικά για να μπορέσουμε να οργανώσουμε τα μεταφορικά.

Συμμετοχή : 10 ευρώ για την ενίσχυση της Διοργάνωσης του Andros Trail Race & για το κόστος των μεταφορικών.
Για όσους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, συναντιόμαστε στις 16.30 στο στέκι του αγώνα .

Είναι απαραίτητο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είτε με mail είτε τηλεφωνικά στα [email protected] +030 6946771751

Το μετάλλιο του 6ου Δρόμου Αλληλεγγύης, Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης

Το μετάλλιο του 6ου Δρόμου Αλληλεγγύης, Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης

Στη δημοσιότητα έδωσε η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Αγώνα Δρόμου Αλληλεγγύης Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους που θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις 26 Αυγούστου 2019 στην Κατερίνη, το μετάλλιο του αγώνα.

 Την εικόνα του πρωτότυπου, ανάγλυφου μεταλλίου, για τη φετινή 6η διοργάνωση του Αγώνα Δρόμου Αλληλεγγύης έδωσαν στη δημοσιότητα οι διοργανωτές. Να σημειωθεί ότι το μετάλλιο προέρχεται από αγιογραφία ειδικά για τις ανάγκες του φετινού αγώνα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται με ικανοποιητικούς ρυθμούς από οργανωμένους Συλλόγους και μεμονωμένους αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα. Η επιτυχία των περασμένων ετών, δημιουργεί βάσιμες προσδοκίες στους διοργανωτές για καταγραφή ενός νέου ρεκόρ συμμετοχών για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω  σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1sZBWN1NsOhuF7PvJvX8zF7vtYvmKU6LFDfs6emynJ2M/viewform?edit_requested=true ή απευθείας από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης, την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 από τις 17:30 έως 21:30

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6948180760
Από την Οργανωτική Επιτροπή

Γιατί πρέπει να τρέξεις στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων; (vid)

Γιατί πρέπει να τρέξεις στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων; (vid)

Να τρέξουμε στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων μας καλεί ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και όγδοος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Γιάννης Τσίλης.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων πρωταγωνιστεί στο promo video του Ioannina Lake Run, σε μια βιωματικού τύπου διαφήμιση, στην οποία αφηγείται μια ημέρα ενός πρωταθλητή. «Η αρχή και το τέλος υπάρχουν μόνο για να μας υπενθυμίζουν ότι θα υπάρξει και συνέχεια», τονίζει ο Γιάννης Τσίλης και μας καλεί να βρεθούμε στην εκκίνηση των αγώνων του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στις 21-22 Σεπτεμβρίου.

Δημιουργός του promo video του Ioannina Lake Run είναι η εταιρεία Oner Films του Κωνσταντίνου Μανταλιά, ο οποίος προσέγγισε το θέμα με retro διάθεση, που τα τελευταία τρία χρόνια έχει επιστρέψει δυναμικά ως τάση. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείψουν πλάνα από την Παμβώτιδα, με τον Γιάννη Τσίλη να σκίζει με τα κουπιά τα νερά της, αλλά και πλάνα από τη μοναδική παραλίμνια διαδρομή των 30 χλμ., που και φέτος θα διανύσουν εκατοντάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε το promo video του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Διαβάστε ακόμα: Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 13ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων!

Τρέχω για την Κατερίνη 2019: Οι εγγραφές συνεχίζονται

Τρέχω για την Κατερίνη 2019: Οι εγγραφές συνεχίζονται

Ο αγώνας δρόμου θεσμός «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», η μεγάλη αυτή αθλητική και πολιτιστική γιορτή, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ., με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα της ελευθερίας). 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την συμπλήρωση με σειρά προτεραιότητας των 2000 αριθμών, που θα διατεθούν. Σε κάθε περίπτωση ως προθεσμία υποβολής ορίζεται η Δευτέρα 07 Οκτωβρίου. Με βάση την αυξημένη ζήτηση σε αριθμούς συμμετοχής, που παρατηρείται κάθε χρόνο παρακαλείστε να δηλώνετε συμμετοχή στον αγώνα μόνο εφόσον είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε μέρος, προκειμένου να μη στερήσετε την συμμετοχή από άλλον συναθλητή σας, που δεν προμηθεύτηκε έγκαιρα αριθμό.  

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται μέσω των επίσημων ιστοσελίδων της διοργάνωσης www.katerini.gr, www.zeusrunnersclub.gr  καθώς και στο επισυναπτόμενο link: 

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=70c2638fdc269045c6d95db00afbb878&l=GR&g=0 

H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Προλάβετε και εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως, καθώς είναι βέβαιο ότι οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία! 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351047445 (Γραφείο Τύπου – Νικηφόρος Γκόλτσιος), (Ο.Π.Π.Α.Π.: Γιώργος Μίχος).

Για πληροφορίες, που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε, στον πρόεδρο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Αλέξανδρο Πούλιο, τηλ. Επικοινωνίας: 6976692445  καθώς και στον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του συλλόγου Ευάγγελο Γερομιχαλό, τηλέφωνο: 6977 753 739. 

Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), διοργανώνεται από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Έρχεται το 2ο Trial run «Ομβριανός Πετροκεράσων» στις 29 Σεπτεμβρίου

2ο Trial run «Ομβριανός Πετροκεράσων»

Ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Μ.Α.Σ. Ομβριανός Πετροκεράσων διοργανώνει τον 2ο Trial run «Ομβριανός Πετροκεράσων» 15 χλμ, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Η διαδρομή είναι περίπου 15 χλμ. και αποτελείται κυρίως από πανέμορφα ορεινά μονοπάτια, τα οποία καλύπτουν το 85% της διαδρομής Ο αγώνας θα διέλθει από τοπία μοναδικής φυσικής ομορφιάς (δασώδης εκτάσεις με καστανιές, οξιές και βελανιδιές, ρυάκια, δέντρα που σκεπάζουν τον δρόμο κρύβοντας τον ήλιο, φυσικές πηγές). Η διαδρομή είναι μέτριας δυσκολίας και σε κάποια σημεία απαιτεί από τους δρομείς εμπειρία κίνησης σε ορεινό μονοπάτι.

Τα πρώτα 800 μ. και τα τελευταία 200 μ. είναι άσφαλτο εντός του χωριού, τα δασικά μονοπάτια είναι περίπου 12 χλμ και έχουμε και 2 χλμ περίπου είναι αγροτικοί χωματόδρομοι. Η συνολική θετική υψομετρική είναι περίπου 680 μ.

Όλες οι λεπτομέρειες για τον αγώνα ΕΔΩ

Στις 13 Οκτωβρίου ο 3ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής

Στις 13 Οκτωβρίου ο 3ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, η Γ.Ε. Νάουσας με την τεχνική υποστήριξη της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.) συνδιοργανώνουν τον αγώνα «3ος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ» συνολικής απόστασης 26 και 5 χλμ. αντίστοιχα.  Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ. στη Σχολή Αριστοτέλους και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

Ο Αγώνας των περίπου 26.000μ. διεξάγεται εξολοκλήρου σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας αμπελουργική ζώνη Νέας Στράντζας, Κοινότητα Γιαννακοχωρίου, αμπελουργική ζώνη Γιαννακοχωρίου, οδός Γιαννακοχωρίου-Μαρίνας, Μαρίνα, όρια Κοινότητας Λευκαδίων, Μακεδονικοί Τάφοι, Αρχαία Μίεζα, Κοινότητα Κοπανού, Σχολή Αριστοτέλους.

Ο Αγώνας των 5.000μ. διεξάγεται επίσης σε άσφαλτο και ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους, Κοπανός Νάουσας (περιοχή «Τζουμέλα»), Σχολή Αριστοτέλους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και επιπλέον πληροφορίες θα είναι σύντομα διαθέσιμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Νάουσας www.naoussa.gr

x

Send this to a friend