Η Garmin χορηγός στα 5 χλμ. του Ioannina Lake Run

Χορηγός του αγώνα των 5 χιλιομέτρων και official time keeper του Ioannina Lake Run, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου, θα είναι τη φετινή χρονιά η Garmin.

Η κορυφαία εταιρία πλοήγησης και αθλητικών ρολογιών θα δώσει δυναμικό παρών στην 11η διοργάνωση του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, η οποία συμπίπτει με τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Garmin στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αβέρωφ στα Γιάννενα.

Στον αγώνα των 5 χλμ., σε μια πανέμορφη παραλίμνια διαδρομή, κάτω από τα υπεραιωνόβια πλατάνια και περιμετρικά των τειχών του Κάστρου, θα συμμετέχουν αθλητές της Team Garmin Greece, που θα μοιραστούν με τους υπόλοιπους δρομείς τις εμπειρίες τους από τους αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της χορηγίας, η Garmin και το Ioannina Lake Run θα διαθέσουν 2 ευρώ για κάθε συμμετοχή στον αγώνα των 5 χλμ. σε κοινωφελή ιδρύματα των Ιωαννίνων.

Σας προσκαλούμε να τρέξετε μαζί με τους αθλητές της Team Garmin Greece στον αγώνα των 5χλμ και να προσφέρουμε όλοι μαζί!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερωθείτε πώς θα μπορέσετε να κερδίσετε τη συμμετοχή σας για τον αγώνα των 5χλμ. με την Team Garmin Greece.

Previous ArticleNext Article

Έρχεται το “Monemvasia Run Challenge 2020”

Το Αθλητικό – Πολιτιστικό Σωματείο “Καστροπολίτες Μονεμβασίας” σε συνεργασία με τους “Συνοδοιπόρους Μονεμβασίας”

Διοργανώνουν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου2020, τον 3ο αγώνα δρόμου με την ονομασία Monemvasia Run Challenge 2020 απόστασης 20 χλμ. καθώς και τους παράλληλους αγώνες δρόμου 5 χλμ. και 1.5 χλμ.

Η οργανωτική επιτροπή με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κατάσταση πανδημίας λόγω του Covid-19 και θέλοντας να συμβάλλει στην ασφαλέστερη δυνατή παρουσία τόσο των συμμετεχόντων δρομέων, όσο και των κριτών, εθελοντών, εργαζομένων, ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού που θα συμμετάσχουν στους εν λόγω αγώνες δρόμου, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε η διεξαγωγή των αγώνων να εναρμονίζεται απόλυτα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει εκπονηθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφορά στη διεξαγωγή αγώνων δρόμου εκτός σταδίου.

Διαβαστε όλα όσα αναφέρονται στην προκήρυξη του αγώνα ΕΔΩ

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού το Ioannina Lake Run 2020

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού τίθεται Ioannina Lake Run 2020, με απόφαση του υπουργού Χάρη Θεοχάρη.

Η συμβολική αξία της απόφασης είναι σημαντική, καθώς κατατάσσει τον αγώνα των 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα και τους παράλληλους παραλίμνιους αγώνες, στις διοργανώσεις που αναδεικνύουν και προβάλλουν τα πλεονεκτήματα της χώρας και της περιοχής στον τομέα του Τουρισμού.

Άλλωστε, είναι ξεκάθαρο τα τελευταία χρόνια σε όλους τους εμπλεκόμενους ότι το Ioannina Lake Run δεν είναι απλώς ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, αλλά μια διοργάνωση που συνδέει τον αθλητισμό με τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό, στοιχεία που όλα μαζί συνθέτουν ένα τουριστικό προϊόν με υψηλή προστιθέμενη αξία και συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για προσέλκυση επισκεπτών.

Κάτι, βέβαια, που αποδεικνύει και με μετρήσιμα στοιχεία η εκπόνηση της μελέτης για το οικονομικό και τουριστικό αποτύπωμα του Ioannina Lake Run, που εκπόνησε η Real Time Events για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

x
Send this to a friend