Έκλεψε την παράσταση στο Syros Run 80χρονος δρομέας! (video)

Περισσότερα από 1500 άτομα, κάθε ηλικίας βρέθηκαν στο κέντρο της Ερμούπολης για να πάρουν μέρος στο Syros Run 2017 το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος – Δρομείς Σύρου, συνδιοργάνωσαν αγώνες δρόμου 2,5 χλμ, 5 χλμ, 10 χλμ ανδρών/γυναικών και παράλληλους αγώνες παιδιών 100μ. (για παιδιά προσχολικής αγωγής), 300μ. (από 6 ετών έως και 10 ετών), και 500 μ. (από 11 ετών και άνω). Ξεχωριστό συναίσθημα για όλους τους αθλητές, άνθρωποι κάθε ηλικίας, φόρεσαν τα αθλητικά τους παπούτσια και ρούχα και έτρεξαν στους δρόμους της Ερμούπολης.

Αξίζει να σημειωθεί οτι για ακόμα μια φορά η συμβολή των εθελοντών ήταν μεγάλη και σε αυτούς τους αγώνες. Στο Syros Run εκτός από γνωστούς αθλητές, πήραν μέρος ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς, Ο κορυφαίος Έλληνας Μαραθωνοδρόμος Χριστόφορος Μερούσης οποίος έτρεξε την διαδρομή μαζί με το μωρό του, ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του νησιού που έδωσαν ρεσιτάλ τρεξίματος… και πλήθος κόσμου.

Για ακόμα μια χρονιά οι δρόμοι της Ερμούπολης πλημμύρισαν από καταξιωμένους αθλητές από τη Σύρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό

Συγκινητική στιγμή, η συμμετοχή η συμμετοχή ατόμων με αναπηρία με επικεφαλής τον Συριανό Νίκο Ρούσσο και τον Μάκη Καλαρά, οι οποίοι δίδαξαν μαθήματα ζωής!

Το πιο μεγάλο χειροκρότημα για τον πιο μεγάλο.. σε ηλικία, 80 ετών παρακαλώ, που έτρεξε σαν έφηβος. Ο Γιώργος Λαγογιάννης, έτρεξε στα 5000 μέτρα και  τερμάτισε  με δάκρια στα μάτια υπό τις επευφημίες και το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου.

Μάριος Βουτσίνος, Δομένικος Σαγκινέτος, Αντώνης Μπαλόπιτας, Δημήτρης Κοσμάς, Γουλιέμος Πρίντεζης, Γιάννης Κεράνης και Γιάννης Βρούτσης, φόρεσαν τα αθλητικά τους και οι περισσότεροι μάλιστα τερμάτισαν με ιδιαίτερη ευκολία!

Δείτε το βίντεο από το cyclades24.gr

Πηγή: cyclades24.gr

Σχόλια