Αvant premier: "Ο Τερματισμός" – Ντοκιμαντέρ με τους δρομείς της διπλανής πόρτας! (trailer)

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το ντοκιμαντέρ «Ο Τερματισμός», σε σκηνοθεσία Ελιάνας Αμπραβανέλ, στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, ακολουθεί επίσημη πρεμιέρα στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ στις 11 Μαΐου στις 20:00.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τo MDA Ελλάς, Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυικές παθήσεις, και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του MDA Ελλάς και πιο συγκεκριμένα για την προετοιμασία της δρομικής ομάδας που θα αγωνιστεί στις διαδρομές του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας με ειδικά τροποποιημένα αμαξίδια.

Την προβολή θα πλαισιώσουν με ζωντανή εμφάνισή τους οι Λαγοί, ομάδα κρουστών για αγώνες δρόμου μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο soundtrack της ταινίας.
«Ο Τερματισμός» είναι ένας οδηγός για σούπερ ήρωες της διπλανής πόρτας, ο οποίος παρακολουθεί τις ζωές τριών «αειθαλών εφήβων» που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει με κάθε χιλιόμετρο!

Ο Ιδομενέας είναι ένας εύρωστος Κρητικός που τρέχει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο ξυπόλητος, φορώντας αρχαιοελληνική πανοπλία. Ο Αντώνης είναι ένας βοσκός του παλιού καιρού, που ανακάλυψε το ταλέντο του στο τρέξιμο όταν προσπέρασε κατά λάθος ένα λύκο που του είχε κλέψει ένα πρόβατο. Ο Στέλιος είναι ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στην Ελλάδα, που μοιάζει να τρέχει πρόσω ολοταχώς προς την αθανασία. Κάθε φορά που περνούν τη γραμμή του τερματισμού, έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στον καθημερινό ήρωα που κρύβουν μέσα τους!

Δείτε το trailer ΕΔΩ

Σχόλια